Acasa Magazin X Factor. De ce a plâns Ștefan Bănică, în direct (video)

X Factor. De ce a plâns Ștefan Bănică, în direct (video)

scris de C.S.
4 afisari

X Factor, 26 septembrie. Rafaelo Varga, un adolescent în vârstă de 16 ani, l-a făcut pe Ştefan Bănică să lăcrimeze la TV. Povestea lui tristă, vocea, dar şi melodia aleasă de tânăr l-au emoţionat până la lacrimi pe cel mai dur jurat de la X FACTOR.

De ce a plâns Ștefan Bănică, la TV.

De ce a plâns Ștefan Bănică, la TV.

Când l-a născut și, mai apoi, abandonat, mama lui avea 14 ani. Nu o știe, dar și-o imaginează. Casa de copii i-a devenit un loc cald, iar oamenii de-acolo au ținut loc, rând pe rând, de mamă și tată.

”Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aduce pe lume”. Cuvintele puștiului îți umezesc ochii, indiferent cât de puternic te crezi.

”Întotdeauna am să mă întreb cum e să ai un tată, cum e să ai un sprijin în viața ta, cum e să primești sfaturi de la părinți. Ei n-au vrut să fie lângă mine, să fiu în viața lor. M-au aruncat la un coș de gunoi”, spune Rafaelo, cu glas tremurat.

A venit la X Factor pentru a-și schimba destinul. Știe că undeva, acolo Sus, cineva are și pentru el ceva bun pregătit. Se emoționează atunci când se vede în fața sutelor de oameni din sală și, mai ales, a celor trei jurați.

Ștefan Bănică îl îmbărbătează, iar băiatul necăjit din Satu Mare avea să-l răsplătească în cel mai frumos mod cu putință. ”Cum am ajuns să te iubesc”, melodia cântată de tatăl lui Ștefan n-are cum să nu-l miște.

Lacrimile se scurg ușor pe obrazul juratului X Factor, în sală emoțiile sunt și mai mari, iar pe scenă e Rafaelo, un copil sensibil, cu o voce caldă, care-și dorește un final fericit pentru o poveste tristă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult