Acasa Magazin X Factor, sezonul 4. Vezi marea premieră, azi, de la 20.30

X Factor, sezonul 4. Vezi marea premieră, azi, de la 20.30

scris de D.P.
4 afisari

X Factor revine la Antena 1, sub sloganul „Mai mult decât voce”. Marea premieră a celui de-al patrulea sezon va fi difuzat astăzi, de la 20:30.

X Factor, sezonul 4. Mai mult decât voce, azi, de la 20.30.

X Factor, sezonul 4. Mai mult decât voce, de la 20.30.

Noii jurați, diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică, dau startul X Factor, spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi, pentru ca la final, în urma votului publicului, doar unul dintre aceaştia să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Horia Brenciu trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scena X Factor şi nu de puţine ori merge alături de concurenţi pentru o vorbă bună şi o încurajare. 

Pentru prima oară în postura de jurat, Ştefan Bănică Jr. spune: “Îmi doresc în mod real să găsesc un talent adevărat, care să facă performanţă la X Factor şi care să pornească o carieră în muzică, nu doar să participe la un concurs. Nu vreau să fiu neapărat “lupul cel rau” sau “the bad guy”, aşa cum există în tipologia juraţilor la astfel de concursuri, ci sunt eu însumi, cu exigenţele şi aşteptările mele în ceea ce-i priveşte pe concurenţi.“

Cu ce surprize îi întâmpină gaşca veselă de la X Factor, telespectatorii vor putea afla urmărind marea premieră X Factor, difuzată vineri seară, de la 20:30, la Antena 1.  

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult