Acasa MultimediaFilm ZV Armata în sprijinul populației înzăpezite (video)

Armata în sprijinul populației înzăpezite (video)

scris de Z.V.
1 afisari

Militarii Batalionului 3 Geniu au intervenit, în noaptea de 29 – 30 ianuarie, pentru salvarea unui bătrân cu afecţiuni cardio-respiratorii din satul Gecia, comuna Vintileasca, judetul Buzău. Acesta a fost preluat de la o autosanitară a ISU, blocată în zăpadă, şi transportat cu un autovehicul militar pe şenile până la o salvare SMURD.

Aspecte de la intervenţia militarilor în după-amiaza zilei de 29 ianuarie, în localitatea Boboc, judeţul Buzău, cu autofreza realizată de inginerii militari de la Centrul 185 Mentenanță „Radu cel Mare” din Târgoviște.

4 comentarii

Tache 31-01-2014 - 07:08

IMPRESIONANT !!! Nu exista nicio diferenta fata de Norvegia (ma refer la zonele dupa Cercul Polar). Este bine ca exista NATO, seful MI 6 poate face o vizita in Romania, asa ca sa mai dea niste idei.

Automobilul cu senile mergea pe urmele altui automobil pe senile, care deschidea drumul, dovada suprafata concava a drumului si urmele de senile, care sar in ochi pentru cunoscatori.

In sprijinul pop.ulatiei inzapezite…. este titlul acestui filmulet, dar nu ni se arata munca eroica a translatorilor, pe friguri de -35 grade Celsius, caci norvegienii nu vorbesc inca limba lapona…

Tache 31-01-2014 - 07:17

Inca o dovada ca este un fiim norvegian este faptul ca soferul conduce pe partea DREAPTA a drumului, ca in Anglia. Desi nu este nevoie, el evita contrasensul, care este pe partea STANGA !! Invers ca in Romania….

Tache 31-01-2014 - 07:20

Finalul filmului este cu SMURD scris mare….. Distractiv……

Ela 04-02-2014 - 04:51

Amice …esti de toata jena.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult