Acasa MultimediaFilm ZV Bigfoot, filmat pentru prima dată?

Bigfoot, filmat pentru prima dată?

scris de Z.V.
2 afisari

O femeie care făcea o drumeţie alături de un prieten a surprins în timpul filmării excursiei o imagine cu o creatură despre care susţine că este Bigfoot.

Femeia, care şi-a dezvăluit doar numele Samantha, a filmat imaginile în parcul Downriver din Spokane, Washington, cu camera de la iPhone şi le-a postat pe Youtube, scrie dailymail.co.uk.

Samantha susţine că nu a realizat prezenţa creaturii decât în momentul în care a revăzut filmuleţul acasă. Femeia a trimis un email unui post de televiziune din Statele Unite, în care a scris că deşi până în prezent nu credea în existenţa lui Bigfoot, acum nu mai este sigură de acest lucru.

Postul de televiziune a arătat imaginile unor studenţi şi profesori de la Colegiul Spokane, care însă au glumit pe tema apariţiei din pădure, deoarece mascota şcolii lor este deghizată în Bigfoot.

În timp ce studenţii au afirmat că personajul arată ca o persoană obişnuită, profesorul de teatru şi film Adam Sharp a afirmat râzând că l-a mai văzut pe Bigfoot în apropierea şcolii.

„Primim mesaje de la el, însă sunt evazive, deoarece nu îi place să fie în centrul atenţiei”, a declarat profesorul în glumă.

Bigfoot este o creatură asemănătoare cu o maimuţă, despre care se spune că trăieşte în regiunile din nord-vestul Americii de Nord, însă existenţa acesteia nu a fost dovedită ştiinţific.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult