Cum îşi dojeneşte o fetiţă de patru ani fratele mai mic video | Ziua Veche
Acasa MultimediaFilm ZV Cum îşi dojeneşte o fetiţă de patru ani fratele mai mic (video)

Cum îşi dojeneşte o fetiţă de patru ani fratele mai mic (video)

scris de Z.V.
1 afisari

Un videoclip care arată o fetiţă de doar patru ani din Marea Britanie în timp ce îi ţine o predică frăţiorului ei mai mic cu doi ani ar putea să le aducă părinţilor o avere.

Clipul îl arată pe Gabriel, în vârstă de doi ani, primind o lecţie de la sora lui mai mare după ce a fost deja certat de tatăl lor pentru că scuipase un alt copil pe terenul de joacă.

Delilah a fost foarte promptă cu sfaturile de la soră de la frate, unele dintre ele părând să vină de la cineva mult mai mare de patru ani.

„Voi continua să-ţi amintesc că ai în jur de doi ani şi le voi spune asta şi prietenilor mei”, îl atenţionează Delilah pe Gabriel. „Ai aproape trei ani, ar trebui să fii mai tare.”

Băieţelul rămâne tăcut de-a lungul predicii, adoptând o atitudine specifică unui copil dojenit de cineva mai mare. Gabriel mişcă din cap, îşi leagănă picioarele, nu poate să-şi ţină mâinile într-un loc şi priveşte supărat într-un punct fix.

„Când mama şi tata spun să nu faci asta, nu o faci… şi nu scuipi. Băiatul ăla e destul de mare. Tu ai doar doi ani. Nu eşti destul de mare ca să te cerţi cu el. Băiatul ăla e mai mare, poate are nouă sau zece ani…sau poate opt”, îi mai spune Delilah fratelui ei, atrăgându-i atenţia asupra incidentului de la joacă.

„Gândeşte-te la asta, Gabriel. Mai gândeşte-te”, îşi încheie predica fetiţa de patru ani.

1 comentariu

briel 17-10-2012 - 16:32

ha ha ha !! ce dulceata cu copii …
multam pentru veselia de dimineata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult