Acasa MultimediaFilm ZV Cum să nu prinzi buchetul miresei (VIDEO)

Cum să nu prinzi buchetul miresei (VIDEO)

scris de Z.V.
1 afisari

Daniel Bickerdike si-a lasat iubita, Angie Schultz, in dubii cu privire la o eventuala casatorie in viitorul apropiat, in timp ce participau la o nunta, in Cape Town, Africa de Sud.

Intr-un video publicat pe internet, filmat de rudele acestora, se observa cum buchetul miresei se indreapta spre Angie, insa Daniel, care statea langa ea pe scaun, face o saritura subita si impinge florile intr-o parte, pentru ca partenera lui sa nu le prinda, speriat probabil de ideea casatoriei.
Cei doi tineri din Londra, care sunt impreuna de 4 ani, au marturisit ca s-au amuzat copios dupa ce au vizionat imaginile, insa la acel moment Angie nu a fost amuzata de isprava iubitului ei.
„Angie imi povestea despre cum ar putea sa prinda buchetul si era sigura ca o sa-l prinda atunci. Dar am reusit sa-l ochesc si am intervenit. Desi a fost socata la inceput, ne-am amuzat apoi”, a povestit Daniel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult