"Dupa 90 de ani" | Ziua Veche
Acasa MultimediaFilm ZV „Dupa 90 de ani”

„Dupa 90 de ani”

scris de Z.V.
4 afisari

Filmul „După 90 de ani”, realizat de către Studioul Cinematografic al Armatei, a fost distins cu „Medalia Societaţii pentru învăţământ militar” la categoria film documentar, în cadrul Festivalului Internaţional al Filmului militar şi istoric, desfăşurat la Varşovia, în perioada 17-20 octombrie a.c.
În cadrul ediţiei din acest an, conform site-ului http://www.militaryfilmfestival.pl, au concurat 38 de filme din 7 ţări, Ministerul Apărării Naţionale fiind reprezentat de către Trustul de Presă cu 3 filme realizate în cadrul Studioului Cinematografic.
Documentarul „După 90 de ani”, cu durata de 11 minute, prezintă o scurtă istorie a tancurilor în Armata Română, din 1916 până în zilele noastre.
Felicitări echipei de producţie care a semnat acest documentar: căpitanul Constantin Mireanu-realizator, Cătălin Suzeanu-editor imagine, George Motoacă şi Daniel Domenico-operatori imagine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult