Acasa MultimediaFilm ZV Metodă de slăbit prin SONDĂ GASTRONAZALĂ (VIDEO)

Metodă de slăbit prin SONDĂ GASTRONAZALĂ (VIDEO)

scris de Z.V.
3 afisari

O nouă dietă-minune face valuri. Se numeşte KE (ketogenică) şi face kilogramele KO. Zece zile, pacientii nu pun nimic în gură, se hrănesc doar printr-un tub introdus în nas. Curând, vom vedea pe străzi femeile cu tub în nas. Programul cere însă sacrificii extreme: hrana nu este ingerată, ci ajunge în stomac prin nas, prin intermediul unui tub nazal. Este vorba, de fapt, de un amestec lichid compus din grăsimi, proteine şi apă, cu o valoare energetică de 800 de calorii, care „pică” constant prin tub, de-a lungul zilei.

Timp de zece zile nu se mănâncă şi nu se bea altceva. Datorită lipsei totale de zaharuri se ard exclusiv depozitele de grăsime, iar masa musculară rămâne intactă. De regulă, dietele drastice de slăbit au dezvantajul că topesc muşchii, în locul grăsimilor.

Aspectul cel mai surprinzător al dietei KE este faptul că senzaţia de foame este suprimată complet în câteva ore, iar pe parcursul celor zece zile de regim, stomacul ajunge să nu mai ceară mâncare deloc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult