Raport secret - Generalul Degeratu despre Ucraina (video) | Ziua Veche
Acasa MultimediaFilm ZV Raport secret – Generalul Degeratu despre Ucraina (video)

Raport secret – Generalul Degeratu despre Ucraina (video)

scris de Ion Petrescu
4 afisari

2 comentarii

Avram Gheorghe 09-05-2014 - 10:21

As dori, daca este posibil, sa permiteti luarea si trimiterea articolelor si prin e-mail obisnuit.Atat eu personal,cat si alti amici de-ai mei,nu avem cont -si nici nu dorim sa intram- pe Facebook,Twitter,HI 5,etc.
Va multumesc anticipat…

BULA 10-05-2014 - 06:56

Degeratu e un taranoi ambitios si increzut, care a pedalat ca sa prinda pozitia sociala pe care se afla. I-a pupat in kur si pe comunisti si pe noii stapani de peste ocean.

Iar rusii au inceput sa reactioneze la agresiunea permanenta a americanilor, care au dat navala peste zona de influenta a rusilor, din fostul URSS. Americanii de ce nu se potolesc si de ce nu stau la ei acasa, ca au destul teritoriu ? Au si destule colonii (Germania, Italia, Japonia, Coreea de Sud) cu trupe de ocupatie amplasate acolo. Si s-au intins si in Europa de Est, controleaza si tarile mici din Europa (Grecia, Olanda, Belgia, Austria, etc), plus Canada si Australia, plus tari din Asia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult