Acasa MultimediaFilm ZV Secrete ale mariajului PSD-PNL

Secrete ale mariajului PSD-PNL

scris de Z.V.
2 afisari

8 comentarii

Arhimede 03-07-2011 - 08:40

Gresit…
astai mariajul pdl-udmr

neacsum 03-07-2011 - 09:19

Ma vad nevoit sa te contrazic, arhimede. Pentru PDL -UDMR intra aici :
http:
//punctochitpunctlovit.blogspot.com/2011/07/mecanismul-aliantei-pdl-udmr-dezvaluit.html

Ciu Huhu 03-07-2011 - 10:33

Alianta dinre PDL si UDMR E CEA MAI TOXICA SI RAUFACATOARE DIN iSTORIA ROMANIE, A ADUS CATASTROFA ECONOMICA IN TARA, DEZASTRU, A INDATORAT ENORM PE MULTI ANI TARA SI PIOPORUL!

Neacsum 03-07-2011 - 13:49

Da, dar functioneaza la reciprocitate. Intra pe adresa mentionata mai sus si ai sa te convingi.Toata lumea e multumita.

urbos 03-07-2011 - 18:12

Si totusi felatia continua pe care i-o fac Chiorului limbistii lui…

neacsum 03-07-2011 - 19:23

Nu e din dragoste, e din teama. II are pe toti a mana, ii santajeaza, ii ameninta, ii sperie ca daca se leapada de el, si intra USL la guvernare sunt mancati toti. Asta ii tine langa Basescu. FRICA.

urbos 03-07-2011 - 20:01

Nu ma refeream la cei din politica ci la tovarasi ziaristi, care gasesc titluri d-astea superinteligente, sa faca bascalie de Opozitie cand tara crapa sub Basescu. Astia n-o fac pentru ca sint santajati(mai rare cazurile gen Cristoiu/Coroiu), o fac din oportunism si slugarnicie, ori sint taraturi ca Turcescu, Pora etc, pe bani multi, ori trepadusi care cred ca se afirma si ies din mizerie pe calea asta.

neacsum 03-07-2011 - 22:31

Urbos
Acest material nu e facut nici din oportunism nici din slugarnicie. Reprezinta, caricatural daca vrei, adevarul.
http://punctochitpunctlovit.blogspot.com/2011/07/secrete-ale-mariajului-psd-pnl.html
http://punctochitpunctlovit.blogspot.com/2011/07/mecanismul-aliantei-pdl-udmr-dezvaluit.html

Vazand ambele relatii poate te convingi. Putem discuta pe marginea relatiilor dintre patidele din coalitia de la putere si cea din opozitie. Iti stau la dispozitie. Sa imi spui daca difera mult de ceea ce vezi in clipuri . eu zic ca nu . La pdl-udmr avem de a face cu o relatie intre doua vietuitoare de aceeasi factura, care se trag reciproc in piept , se alerga unul pe altul, o fura cand unul cand altul, dar relatia asta poate dura la nesfarsit, pentru ca sunt pe rand cal si calaret.
Relatia PSD PNL este una mai speciala , intre doua vietati care nu au in comun , decat dorinta de a face in necaz cocosului. Relatia lor nu are nici un viitor, cum vor scapa de cocos, cum vor divorta. Daca adaugam si PC-ul, avem fabula racul broasca si o stiuca. Ne convine nu ne convine , asta e situatia. Din acest mariaj nu va naste nimic, pentru ca e imposibil sa imperechezi cainele cu gaina . Daca tu ai alta p[arere , te astept pe acest site la 6 luni dupa castigarea alegerilor de catre USL DACA le vor castiga. La cat sunt de amatori insa sefii celor doua partide , am puternice indoielil . Diabolicul Basescu ii mananca fripti .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult