Acasa MultimediaMelodia Zilei Vaya Con Dios – What’s a woman

Vaya Con Dios – What’s a woman

scris de Z.V.
4 afisari

Vaya Con Dios s-a înfiinţat în 1986 de către solista Dani Klein, contrabasistul Dirk Schoufs şi Willy Lambregt. În Limba spaniola numele lor înseamnă „mergi cu Dumnezeu„.

Prima lor piesă „Just a Friend of Mine” a avut o influenţă latină şi a devenit un mare hit în Franţa, unde s-a vândut în peste 300.000 de copii. Willy Lambregt a părăsit trupa şi a fost înlocuit de Jean-Michel Gielen.
În vara anului 1990, au reuşit să se impună şi în Ţările de Jos prin piesa „What’s a Woman?”. În 1991, Dani Klein şi Dirk Schoufs au decis să urmeze cariere solo separate, iar Vaya Con Dios a rămas compusă doar din Dani Klein, care a cântat o perioadă împreună cu alţi artişti. Pe 24 mai, 1991, Schoufs a murit de SIDA, boală pe care a contactat-o în urma dependenţei de heroină.
În 1996, Dani s-a retras din peisajul muzical, plângându-se de stresul din ce în ce mai apăsător. În 1999 s-a întors ca solistă în trupa Purple Prose.

Vaya Con Dios, s-a reîntors în 2004 cu un nou album, „The Promise„, iar în 2006 a fost lansat cel mai semnificativ album al trupei, „The Ultimate Collection„, compus din piese care la scurt timp au fost receptate ca find adevarate hit-uri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult