Acasa MultimediaPoza Zilei 662 de imitatori ai lui Charlie Chaplin (foto)

662 de imitatori ai lui Charlie Chaplin (foto)

scris de Z.V.
8 afisari

Un număr de 662 de imitatori ai lui Charlie Chaplin s-au adunat la muzeul din Elveţia dedicat cineastului şi au stabilit un record în ziua în care s-au împlinit 128 de ani de la naşterea artistului.

Imitatori ai lui Charlie Chaplin

Imitatori ai lui Charlie Chaplin

Fani ai lui Charlie Chaplin s-au adunat la Manoir de Ban, casa lui Charlie Chaplin din Corsier-sur-Vevey, Elveţia, pentru a marca şi prima aniversare a muzeului dedicat starului, informează BBC.

Un număr de 662 de persoane de diferite vârste au stabilit astfel un record – cea mai mare adunare de imitatori ai lui Chaplin.

Tributul a presupus ca fiecare participant să poarte costum negru, joben şi baston, dar şi mustaţă.

Charlie Chaplin şi-a petrecut ultimii 25 de ani de viaţă în Elveţia. Muzeul aflat în comuna din apropierea Lacului Leman a fost inaugurat pe 17 aprilie 2016 şi aparţine grupului Grévin. Chaplin s-a mutat în această comună elveţiană în 1952, după ce a părăsit Statele Unite, din cauza unor acuzaţii potrivit cărora ar fi fost un simpatizant al ideologiei comuniste. Starul a murit în aceeaşi localitate, în 1977.

Charlie Chaplin, născut pe 16 aprilie 1889, la Londra, a fost unul dintre cele mai mari staruri de cinema ale secolului al XX-lea. A devenit celebru interpretând personajul Charlot în mai multe filme de comedie, iar printre cele mai cunoscute pelicule ale sale se numără ”Luminile oraşului/ City Lights” (1931), ”Timpuri noi/ Modern Times” (1936) şi ”Dictatorul/ The Great Dictator” (1940).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult