Acasa MultimediaPoza Zilei Andie MacDowell:Cum arată vedeta din „Patru nunţi şi o înmormântare” la 54 de ani (foto)

Andie MacDowell:Cum arată vedeta din „Patru nunţi şi o înmormântare” la 54 de ani (foto)

scris de Z.V.
9 afisari

Andie MacDowell

Actriţa Andie MacDowell a avut o apariţie inedită la un eveniment din lumea filmului, reuşind să îi impresioneze pe participanţi prin curajul său.

Actriţa în vârstă de 54 de ani a apărut la o gală Hallmark din California mergând cu ajutorul unor cârje, scrie dailymail.co.uk. Conform purtătorului de cuvânt al vedetei, aceasta s-a rănit la genunchi în timpul vacanţei şi a fost operată la menisc, însă a ţinut să participe la eveniment.

Actriţa s-a asigurat că se va simţi confortabil şi a purtat o pereche de pantaloni negri şi o bluză, la care a asortat cizme fără toc.

Actriţa joacă în serialul „Cedar Cove”, ce va fi lansat în vara lui 2013. Andie MacDowell a jucat în „Patru nunţi şi o înmormântare”, „Fetele rele cuceresc vestul”, „Sex, minciuni şi casete video”, „Muppets în spaţiu”, „Semnale de dincolo”. Vedeta are două fiice şi un fiu şi a fost căsătorită de două ori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult