Acasa MultimediaPoza Zilei Ce a declarat Băsescu după ce a băut una mică cu Udrea la Caru cu bere (foto)

Ce a declarat Băsescu după ce a băut una mică cu Udrea la Caru cu bere (foto)

scris de A.H.
129 afisari

O fotografie care îi înfăţişează pe preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc, preşedintele PMP Elena Udrea şi alţi reprezentanţi ai acestei formaţiuni, la restaurantul Caru cu bere din Centrul Vechi al Capitalei, a fost postată, duminică, pe contul de Facebook al Elenei Udrea.
udrea basescu la restaurant„După Festivalul de arte marţiale, am ajuns în Centrul Vechi, cu echipa de susţinători”, a notat Udrea pe Facebook.

În fotografia postată pe contul Elenei Udrea sunt înfăţişaţi, stând la o masă, preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc, liderul PMP Elena Udrea şi alţi reprezentanţi ai acestei formaţiuni politice, între care Ruxandra Dragomir şi Gelu Vişan.
Cu o săptămână înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi alţi membri ai PMP au fost prezenţi la „Festivalul de arte martiale”, organizat, duminică, in sala de sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

După eveniment, aceştia s-au întâlnit într-un cadru mai puţin oficial într-un restaurant cu specific românescu, din centrul vechi al Capitalei. Nu este prima dată, în această campanie, când Traian Băsescu şi Elena Udrea mută prima scenă a politicii la berărie.

Președintele Traian Băsescu a declarat duminică, după o întâlnire avută cu liderii PMP la un restaurant din centrul Capitalei că în cadrul întâlnirii au discutat, între altele, despre despre situația dificilă din punct de vedere a legalității lui Klaus Iohannis, care ar un dosar de incompatibilitate ce urmează să fie judecat de Instanța Supremă pe 27 octombrie. 

Șeful statului a declarat că cea mai corectă variantă ar fi fost judecarea dosarului prezidențiabilului ACL înainte de depunerea cadidaturilor la Presedinție.  

”Incompatibilitatea este o realitate. Dacă privim la situația reală care s-a creat, erau mai multe alternative. Prima, să se judece înainte de depunerea candidaturii, care ar fi fost cea mai corectă. A doua, să se judece înainte de a se băga voturile în urnă. Atunci, din punct de vedere politic, nu putem spune deât că justiția va avea o decizie majoră cu privire la alegeri, și poporul este cel care are decizia la alegeri. Comentăm o realitate. Nu am avut situația ideală, judecarea înainte de depunerea candidaturii, sunt procedurile Curții pe care nu le pot judeca eu. Moral era dacă Iohannis cerea, știind că are dosarul din 2013, să fie judecat dosarul înainte de a-și depune candidatura. Contenciosul administrativ nu se suspendă odată obținerea mandatului de președinte. Iohannis trebuie sa abandoneze mandatul imediat, dacă devine președinte și instanța îl declară incompatibil”, a spus Traian Băsescu

 De asmenea, președintele a declarat că nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu sunt potriviți pentru a ocupa prima funcție în stat.

Nici Ponta, nici Iohannis nu sunt oameni care să garanteze progresul României dacă devin președinți. Sunt amândoi egal imorali și egal nepotriviți pentru a conduce România.”, a mai precizat Traian Băsescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult