Acasa MultimediaPoza Zilei Ce a făcut Obama în timpul cremoniei în memoria lui Mandela (foto)

Ce a făcut Obama în timpul cremoniei în memoria lui Mandela (foto)

scris de Z.V.
12 afisari

Preşedintele SUA, Barack Obama, premierul britanic David Cameron şi premierul danez Helle Thorning-Schmidt au fost surprinşi în timp ce se fotografiau singuri, cu un telefon, râzând, la ceremonia de omagiere a lui Nelson Mandela. Michelle Obama păstra distanţa, având un ton sobru, relatează Washington Post, prezentând imagini.

4 comentarii

BULA 11-12-2013 - 06:00

Motii cu mortii si viii cu viii. Si oricum Mandela a fost doar un instrument prin care evreimea adat jos regimul extremist creat de albii din Africa de Sud. Mai ales ca albii se dotasera cu arme nucleare si calareau rezerve uriase de materii prime.

UnUL 11-12-2013 - 09:57

Bulă, și aici tot evreimea? Hotărât, tu ai o obsesie! Din acest punct de vedere (din fericire DOAR din acest punct…) parcă ești balaurul cu 2 capete Buboș-Bășinel.

BULA 11-12-2013 - 06:02

Dupa pomana lui Mandela, cei trei s-au dus sa traga un „show” in cinstea raposatului.

un crestin 11-12-2013 - 06:40

Rad si ei de Pavelescu Aurelian care a indraznit sa-l compare pe Mandela cu Coposu nostru.Primul facand puscarie ca a omorat un politist iar al doilea ca a fost secretarul Regelui Romaniei…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult