Acasa MultimediaPoza Zilei Cine sperie şoferii pe DN1

Cine sperie şoferii pe DN1

scris de Z.V.
2 afisari

Un agent al Poliţiei Rutiere Prahova a condus, vineri, cu 190 de kilometri la oră un autoturism Porsche 911, intrat în dotarea Poliţiei după ce a fost confiscat, poliţistul atingând această viteză în timp ce le făcea jurnaliştilor o demonstraţie cu privire la capacitatea maşinii, pe DN 1.

Poliţia Rutieră Prahova beneficiază, începând de vineri, de un autoturism Porsche 911 din anul 2001, cu o capacitate cilindrică de 3600 de centrimetri cubi, cu 420 de cai putere şi care poate atinge o viteză de peste 300 de kilometri la oră, ajungând la 100 de kilometri la oră în doar şapte secunde.

Maşina, care a fost inscripţionată cu însemnele Poliţiei, a fost confiscată în urmă cu zece ani, după ce a fost descoperită în Vama Nădlac încărcată cu câteva zeci de kilograme de droguri. La momentul la care a fost descoperită cu droguri maşina era condusă de doi cetăţeni turci.

Vineri, reprezentanţii Poliţiei Prahova i-au chemat pe jurnalişti pentru a face o prezentare a maşinii, care va fi folosită în special la acţiuni pe DN 1.

Unul dintre poliţiştii care au condus maşina şi care au prezentat capacitatea tehnică a bolidului s-a lăsat filmat de un cameraman în timp ce conducea pe DN 1 cu 190 de kilometri la oră.

Ulterior, înregistrarea a fost postată pe internet.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult