Cu cine s-a cuplat Vanessa Paradis ? (FOTO) | Ziua Veche
Acasa MultimediaPoza Zilei Cu cine s-a cuplat Vanessa Paradis ? (FOTO)

Cu cine s-a cuplat Vanessa Paradis ? (FOTO)

scris de Z.V.
4 afisari

Vanessa Paradis si Benjamin Biolay

Cântăreaţa şi actriţa franceză Vanessa Paradis pare că a trecut cu bine peste despărţirea de Johnny Depp şi are o nouă relaţie.

Actriţa, care s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Johnny Depp la începutul acestui an, după o relaţie care a durat 14 ani, l-a cunoscut pemuzicianul francez Benjamin Biolay prin intermediul lui Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel, informează contactmusic.com.

„Au aceeaşi vârstă şi au pregătiri similare în muzică, iar Karl a vrut ca ei doi să se întâlnească. Au înregistrat un duet intitulat «Enjoy», inclus pe cel mai recent album al lui Benjamin. Fac planuri pentru a promova acest album şi pentru a susţine un turneu, împreună, în primăvara viitoare” , a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Pe lângă relaţia cu fosta primă doamnă a Franţei, Carla Bruni, Benjamin Biolay a fost şi iubitul Chiarei Mastroianni, fiica celebrei actriţe franceze Catherine Deneuve şi a actorului italian Marcello Mastroianni.

Potrivit presei internaţionale, aceasta este cea de-a doua idilă pentru Vanessa Paradis după ce a confirmat în iunie că s-a despărţit de starul hollywoodian Johnny Depp, cu care are doi copii – Lily Rose şi Jack.

Se spune că actriţa franceză ar fi avut o scurtă aventură cu omul de afaceri francez Guy-David Gharbi la începutul acestei luni.

Între timp, numele starului Johnny Depp a fost asociat de presa specializată în articole mondene cu cel al partenerei sale din filmul „Rum Diary”, actriţa Amber Heard.

Relaţiile dintre Johnny Depp şi Vanessa Paradis au rămas amiabile, iar Johnny a cumpărat de curând cu 4,4 milioane de dolari o vilă în stil mediteranean cu cinci dormitoare, la Los Angeles, în exclusivistul cartier Mulholland Drive, pentru Vanessa şi copiii săi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult