Cum arată Amanda din "Melrose Place" la 51 de ani | Ziua Veche
Acasa MultimediaPoza Zilei Cum arată Amanda din „Melrose Place” la 51 de ani

Cum arată Amanda din „Melrose Place” la 51 de ani

scris de Z.V.
1 afisari

Cum arată Amanda din "Melrose Place" la 51 de ani

Heather Locklear a avut, de-a lungul timpului, roluri în seriale tv care au făcut-o celebră. A fost Sammy Jo Carrington în „Dinastia”, poliţistul Stacy Sheridan în „T.J. Hooker”, dar probabil că a rămas în memoria românilor pentru rolul Amanda Woodward din „Melrose Place”.

Joi, Heather Locklear va împlini 51 de ani. Timpul pare că a fost blând cu actriţa devenită celebră încă de la începutul anilor ’80, informează Daily Mail. Până acum, ea nu a apelat la operaţii estetice, dar din ultimele declaraţii reiese că nu s-ar sfii să recurgă şi la aceste metode. Pe platourile de filmare pentru „Scary Movie 5”, Heather Locklear a părut într-o formă de invidiat.

„Cred că e bine să apelezi la chirurgie plastică. Mai ales că sunt la vârsta la care toţi prietenii mei vorbesc despre asta. Nimeni nu a făcut-o încă, dar doar despre asta vorbesc…”, a mărturisit actriţa.

Heather Locklear s-a gândit şi pentru ce părţi ale corpului ar apela la o operaţie estetică. „Câteodată mă uit aici (arată spre bărbie)… Cred că e înfricoşător, eu nu sunt deloc împotrivă. Deloc”, a explicat ea.

În 1986, Heather Locklear s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Cuplul a divorţat în 1993. S-a recăsătorit un an mai târziu, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora, cu care are o fetiţă, Ava, în vârstă de 14 ani. În 2007 a divorţat din nou. A urmat logodna cu fostul partener din Melrose Place, Jack Wagner, în 2011, cu care avea o relaţie de patru ani. Dar, după doar trei luni, cuplul a anunţat că logodna a fost ruptă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult