Acasa MultimediaPoza Zilei Cum arată bomba care a explodat în avionul rus Metrojet (foto)

Cum arată bomba care a explodat în avionul rus Metrojet (foto)

scris de Z.V.
6 afisari

Organizaţia teroristă Stat Islamic a prezentat miercuri o fotografie a bombei care a provocat prăbuşirea avionului de pasageri rus în Egipt, un incident soldat cu 224 de morţi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

KGL 9268 metrojetImaginea cu presupusa bombă a fost publicată pe site-ul revistei Dabiq, aparţinând organizaţiei teroriste Stat Islamic.

În fotografie apare o cutie de Schweppes Gold şi un detonator.

De asemenea, au fost prezentate imagini ale paşapoartelor unor pasageri ruşi ucişi în atentat. Autenticitatea imaginilor nu a fost confirmată încă de serviciile secrete occidentale.

bomba avionAvionul Airbus A321 al companiei ruse Kogolimavia (Metrojet), care zbura pe ruta Sharm el-Sheikh – Sankt-Petersburg, s-a prăbuşit pe 31 octombrie în Peninsula Sinai, în nordul Egiptului.

Incidentul aerian s-a soldat cu moartea celor 224 de persoane aflate la bord. Gruparea fundamentalistă Provincia Sinai, filiala egipteană a reţelei teroriste Stat Islamic, a revendicat doborârea avionului, informaţia fiind confirmată de Rusia, Statele Unite şi Marea Britanie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult