Acasa MultimediaPoza Zilei Cum arată celula în care a stat Monica Iacob Ridzi (foto)

Cum arată celula în care a stat Monica Iacob Ridzi (foto)

scris de M S
15 afisari

Monica Iacob Ridzi a fost mutată de la Secţia exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava. ANP a difuzat imagini cu celula în care a fost închis fostul ministru al Tineretului şi Sportului.

celula iacob ridzi„Din data de 17 februarie 2015 şi până la momentul transferului, persoana în cauză a fost cazată în infirmeria penitenciarului, împreună cu o altă deţinută şi a urmat tratamentul medical prescris de specialiştii consultaţi înainte de intrarea în custodia sistemului penitenciar. Deţinuta a primit două pături din dotarea penitenciarului şi i-a fost aprobată cererea de a primi o pilotă de la familie„, arată Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat de presă transmis miercuri agenţiei Mediafax.

iacob ridzi celula 2Sursa citată precizează că în cadrul Penitenciarului Gherla, inclusiv la Secţia Exterioară Cluj, temperatura medie în camerele de cazare este 22 de grade Celsius, fiecare cameră având în dotare un termometru. Zilnic, temperatura camerelor este notată într-un registru special, potrivit reprezentanţilor ANP.

„Ca urmare a verificărilor efectuate în camera unde a fost cazată deţinuta IRM a rezultat faptul că afirmaţia conform căreia pereţii sunt scrijeliţi, cu urme de sânge, iar în cameră sunt urme de fecale nu corespunde realităţii, aceasta respectând normele igienico-sanitare”, menţionează reprezentaţii administraţiei în cadrul comunicatului de presă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult