Acasa MultimediaPoza Zilei Cum arată restaurantul viitorului (foto)

Cum arată restaurantul viitorului (foto)

scris de Z.V.
4 afisari

Industria culinară ar putea trece printr-o revoluţie majoră. În viitor localurile de tip fast-food nu vor mai avea nevoie de forţă de muncă umană, deoarece aceasta ar urma să fie înlocuită de roboţi.

Oraşul american San Francisco ar putea fi primul oraş din lume în care industria alimentară de tip fast-food s-ar putea schimba total. Deşi momentan toate restaurantele din lume de acest gen beneficiază de forţă de muncă umană, în viitor aceste localuri ar putea să nu mai aibă nevoie de bucătari, aceştia urmând să fie înlocuiţi cu roboţi, scrie Daily Mail.

Cei de la Momentum Machines oferă soluţia alternativă la bucătarii umani, aceştia fiind înlocuiţi de benzi de asamblare a sandwich-urilor şi sisteme mecanizate prin care un hamburger poate fi preparat mult mai rapid. În San Francisco Momentan Machines plănuieşte să deschidă primul restaurant fast-food din lume în care toate operaţiunile sunt făcute de roboţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult