Acasa MultimediaPoza Zilei Dan Bitmman: cum arată cicatricea de la operaţie (foto)

Dan Bitmman: cum arată cicatricea de la operaţie (foto)

scris de Z.V.
27 afisari

Dan Bittman a fost supus, în urmă cu aproximtiv două luni, unei intervenții chirurgicale pe carotidă, într-o clinică din Viena.

Dan Bittman si cicatricea de la operatie

Solistul trupei „Holograf” şi jurat la X Factor, a şocat, însă la o lună de la intervenţie, cu vocea sa răguşită, iar mai nou cu o imagine pe care a reuşit să o ascundă până acum: cicatricea imensă lăsată de inverveţia chirurgicală. Sâmbătă seară, solistul a purtat o ţinută care i-a lăsat gâtul la vedere şi deşi a fost filmat din unghiuri avantajoase, publicul a putut vedea urmele şocante care i-au rămas acestuia pe piele.

La scurtă vreme după operaţia suferită la jumătatea lunii octombrie, în clinica austriacă AKH (diagnosticul fiind de stenoză carotidiană asimptomatică), Dan Bittman a revenit în calitate de jurat la emisiunea „X Factor” (Antena 1). Însă în momentul în care a început să vorbească, el a şocat o ţară întreagă, căci glasul său devenise practic de nerecunoscut. Apropiaţii lui bănuiesc că, în timpul intervenţiei chirurgicale, medicii i-ar fi atins, din greşeală, un nerv, însă această teorie nu a fost confirmată de nimeni până în prezent. Dan respectă cu sfinţenie tratamentul, apelând chiar şi la acupunctură: „Sper să îmi revin cât mai repede”, a declarat el, luna trecută. Până atunci, concertele din zilele de 25 şi de 26 februarie 2013 au fost anulate brusc.

2 comentarii

BULA 10-12-2012 - 05:29

Asa sunt operatiile, cu riscuri. De aia ne pun medicii sa semnam declaratia ca am luat la cunostinta de ce se poate intampla si ca acceptam riscurile, ca sa scapam cu viata.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-12-2012 - 07:57

@ta BULA RASS.am !RASS.am:” Psihopatie maniacal depresiva pe fondul unui major complex de inferioritate cu manifestari agresiv distructive in forma agravata” acesta-i diagnosticul pacientului Bula ! Hello-hello debilule , gradul tau de alienare a devenit PROVERBIAL in PATRIMONIUL si ZESTREA CULTURALA …autohtona !( Iar in cazul tau expres nu exista cadru medical pe MAPAMOND sa incerce sa te …vindece ! Sapa si lopata la un h.-1,80 m)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult