Gwyneth Paltrow la 40 de ani (foto) | Ziua Veche
Acasa MultimediaPoza Zilei Gwyneth Paltrow la 40 de ani (foto)

Gwyneth Paltrow la 40 de ani (foto)

scris de Z.V.
0 afisari

Gwyneth Paltrow a împlinit 40 de ani, însă pentru vârsta sa actriţa câştigătoare a unui premiu Oscar are un corp de invidiat.

Pentru majoritatea femeilor vârsta de 40 de ani poate fi considerat un adevărat punct de cotitură în viaţă, însă nu şi pentru Gwyneth Paltrow. Actriţa celebră pentru rolurile sale din filme precum „Valentin” (2008), „Dovada” (2005) şi „Talentatul domn Ripley” (1999), pare să nu fie afectată de trecerea anilor.

La cei 40 de ani împliniţi Gwyneth Paltrow are un corp de invidiat şi pare să fi reuşit să treacă peste ultima sa perioadă ceva mai dificilă, atunci când a trecut prin terapie pentru că plângea tot timpul, din orice motiv.

De asemenea, actriţa a apărut în primele două filme din seria „Iron Man”, „Iron Man – Omul de oţel” (2008) şi „Iron Man 2 – Omul de oţel 2” (2010) -, regizate de Jon Favreau, care au obţinut încasări de peste 1,2 miliarde de dolari pe plan mondial.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult