Acasa MultimediaPoza Zilei Julia Roberts, la 45 de ani (foto)

Julia Roberts, la 45 de ani (foto)

scris de Z.V.
4 afisari

Julia Roberts, actriţa devenită celebră datorită filmului „Pretty Woman” (1990), în care a jucat alături de Richard Gere, îşi continuă cariera cinematografică. Julia Roberts lucrează în prezent la o peliculă ce va apărea la sfârşitul acestui an.

Starul de la Hollywood a apărut prima dată într-un film în anul 1987, când a interpretat rolul Babs în „Firehouse”.

Cu numai trei ani mai târziu, Julia Roberts devenea celebră în întreaga lume cu rolul Vivian Ward din „Pretty Woman„. Cu un buget de numai 14 milioane de dolari, filmul a avut un succes enorm, obţinând încasări de 463.407.268 dolari. Pelicula i-a adus Juliei Roberts, pe lângă celebritate, şi Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Cu un an înainte, Julia Roberts mai cucerise un Glob de Aur, pentru un rol secundar, cel al lui Shelby Eatenton Latcherie din „Magnolii de oţel”.

Filmul Erin Brockovich (2000) îi aduce cea mai importantă distincţie a carierei, Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal.Julia Roberts mai este cunoscută pentru apariţiile în filmele „Dosarul Pelican” (1993), „Notting Hill” (1999), „Ocean’s Eleven” (2001), „Ocean’s Twelve” (2004) sau „Eat Pray Love” („Mănâncă, roagă-te, iubeşte”, 2010).

În anul 2012, Julia Roberts a jucat în „Mirror Mirror”, iar în prezent lucrează la un film ce va apărea pe 25 decembrie 2013, „August: Osage County”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult