Acasa MultimediaPoza Zilei MILA KUNIS, cea mai sexi femeie in viata (foto)

MILA KUNIS, cea mai sexi femeie in viata (foto)

scris de Z.V.
8 afisari
MILA KUNIS, ce mai sexi femeie in viata

MILA KUNIS, ce mai sexi femeie in viata

Anul 2012 a fost unul plin de evenimente pentru cea care a fost desemnată recent cea mai sexy femeie în viaţă de publicaţia pentru bărbaţi Esquire. În acest an, Kunis a făcut publică relaţia cu Ashton Kutcher, care a renunţat la căsătoria cu celebra Demi Moore, iar succesul pe plan profesional s-a consolidat cu apariţia în filmul ”Ted”.

Pentru actriţa americană născută în Ucraina succesul a venit odată cu apariţia în serialul „That ’70 Show”, unde l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Ashton Kutcher.

De la tânăra inocentă din serialul „That ’70 Show”, Kunis s-a transformat în următorii ani într-o femeie sexy, cu roluri ce i-au pus în valoare senzualitatea, precum cel din „Friends with Benefits”.

„Look-ul ei este unul exotic, dar în acelaşi timp abordabil”, declară make-up artisul Tracey Levy, care susţine că actriţa are un ochi de culoare verde şi unul de culoarea alunei, informează In Style.

Milena „Mila” Kunis a debutat în televiziune cu un rol în serialul „That ’70 Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” şi „The Book of Eli” -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

1 comentariu

urbos 21-11-2012 - 04:33

Aiurea!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult