Acasa MultimediaPoza Zilei Miley Cyrus – cum a fost surprinsă vedeta (foto)

Miley Cyrus – cum a fost surprinsă vedeta (foto)

scris de Z.V.
15 afisari
Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus, care a fost criticată pentru prestaţia ei la ultima ediţie a MTV Video Music Awards, unde a şocat audienţa cu mişcările lascive şi gesturile făcute pe scenă, a recidivat în week-end.

Actriţa care a întruchipat-o pe inocenta „Hannah Montana” a lăsat audienţa cu gura căscată la MTV Video Music Awards, prin prestaţia ei. Vedeta în vârstă de 20 de ani a coborât pe scenă plină de energie, îmbrăcată sumar, în acordurile melodiei „We Can’t Stop”.

Lipsită de orice urmă de inhibiţii, mişcările lui Miley – care au inclus şi atingeri între picioare – au fost extrem de diferite de imaginea perioadei „Hannah Montana”. Pe toată durata prezenţei sale pe scenă, Miley Cyrus a scos limba în timp ce cânta.

Deşi a fost criticată pentru modul în care s-a prezentat pe scenă, Miley Cyrus a apărut sâmbătă, la Los Angeles, având aceeaşi coafură ca pe scena de la MTV Video Music Awards, fiind suprinsă de fotografi scoţând limba dizgraţios.

1 comentariu

un crestin 04-09-2013 - 08:34

Ce nu face greatza asta sa fie bagata in seama. Ca doar doar se va gasi vreun angajator porno sa-i dea de lucru

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult