Acasa MultimediaPoza Zilei Poză de la nunta lui Clooney și Alamuddin: rochia de mireasă

Poză de la nunta lui Clooney și Alamuddin: rochia de mireasă

scris de Z.V.
2 afisari

Primele fotografii în exclusivitate de la romantica și luxoasa nuntă dintre actorul George Clooney și avocata Amal Alamuddin, au apărut deja în presă, marți, iar revista „Hola” va prezenta în ediția de miercuri un amplu fotoreportaj de la eveniment, informează marți ziarul spaniol ABC.

Poză de la nunta lui Clooney și Alamuddin: rochia de mireasă

Poză de la nunta lui Clooney și Alamuddin: rochia de mireasă

Ca și în cazul nunții bunului prieten al lui Clooney, Brad Pitt, ediția internațională a revistei „Hola” a fost chemată să acopere evenimentul iar imaginile exclusive vor fi publicate miercuri în cadrul unui reportaj de 40 de pagini care va cuprinde fotografii ale ceremoniei, detalii legate de acest eveniment și, mai ales, mult așteptata poză a rochiei de mireasă prezentă pe copertă.

Mireasa a purtat o rochie semnată de Oscar de la Renta din dantelă albă, cu dublură de voal, iar pe cap un voal lung brodat cu aceeași dantelă. Mirele a îmbrăcat un costum negru Armani, cu papion în același ton. La nunta, care a avut loc în luxosul hotel Aman Canal Grande, au participat, pe lângă rudele și prieteni de familie, numeroase celebrități precum Cindy Crawford, Bill Murray, Matt Damon, solistul trupei U2, Bono, Julia Roberts, sau Anna Wintour.

Potrivit International Business Times, fastul etalat în aceste trei zile la Veneția a costat 10 milioane de euro, la care s-au adăugat cei 600.000 pe care Clooney i-a dat pentru inelul de logodnă cu care i-a cerut mâna lui Amal în aprilie.

Cuplul a ales o tematică florală alb și galben pentru ornamentația de la nuntă. Potrivit TMZ, meniul a cuprins mâncăruri italienești și libaneze, homar, vițel și risotto, între altele, pregătite de expertul culinar, chef Riccardo De Pra, însoțite de băuturi alese. Clooney a trimis special cu avionul 100 de cutii de tequila pentru această nuntă care s-a terminat în jurul orei cinci dimineața.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult