Acasa MultimediaPoza Zilei Prabusirea avionului Germanwings. Cum muncesc specialistii (galerie foto)

Prabusirea avionului Germanwings. Cum muncesc specialistii (galerie foto)

scris de Z.V.
21 afisari

Piloti de elicoptere, specialisti criminalisti, politisti sau specialisti de la CRS (securitate montana) descriu munca lor in conditii dificile pentru recuperarea resturilor avionului Germanwings.

16729786107_9862edf406_nMinisterul de Interne francez a facut publice marturii ale personalului implicat in recuperarea resturilor avionului prabusit si imagini cu activitatea lor.

alpi francezi cautari alpii francezi cautari 1 alpii francezi cautari 2 alpii francezi cautari 3 alpii francezi cautari 4 alpii francezi cautari 5 alpii francezi cautari 6
Locotenent Jacky L., pilot de elicopter, securitate aeriana a jandarmeriei Hyeres

„Noi tocmai ne-am intors dintr-un zbor deasupra zonei in care s-a produs accidentul. Misiunea noastra este de a face fotografii, spre deosebire de alte elicoptere implicate in alte actiuni. Transmitem imagini direct catre Paris si la centrul de criza. Zona cu resturile avionului se întinde pe mai multe sute de metri. Ne adaptam fotografiile asa cum ne solicita anchetatorii. Misiunea noastra este de a oferi imagini care sunt transmise serviciilor pentru a fi analizate”

Comandant Emmanuel G. de la Institutul de cercetare criminalistica al jandarmeriei nationale (IRCGN)

„Echipele sunt formate din specialisti criminalisti de la IRCGN (sau BEA) si alpinisti. Misiunea noastra este sa recuperam cadavrele. Trebuie sa tinem cont de dificultatile terenului, avem anumite limitari de securitate. Avem nevoie de alpinistii montani de la CSR pentru a ne desfasura activitatea in conditii de siguranta. Este o premiera sa lucram impreuna, politia si jandarmeria nationala. Avem incredere unii in ceilalti. Viata mea e in mainile lor.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult