Acasa MultimediaPoza Zilei Rockerul Marilyn MANSON, cum rar îl vezi (foto)

Rockerul Marilyn MANSON, cum rar îl vezi (foto)

scris de Z.V.
3 afisari

Marilyn MANSON, cum rar îl vezi. Cum a apărut controversatul rocker

Este recunoscut pentru apariţiile sale excentrice din timpul concertelor şi pentru machiajul strident. Rockerul Marilyn Manson nu a ascuns niciodată dorinţa sa de a şoca nu numai prin muzică, dar şi prin atitudine.

Rockerul nu ratează nicio ocazie de a-i jigni pe paparazzi, el fiind văzut în luna august având scris în zona gurii şi a gâtului textul „F..k you”, integral şi cu majuscule.

Însă, în această săptămână, Marilyn Manson era de nerecunoscut la braţul iubitei sale, Lindsay Usich, la sosirea pe aeroporul LAX din Los Angeles. Vedeta nu avea nicio urmă de machiaj, iar kilogramele în plus acumulate în ultima perioadă îl făceau şi mai greu de identificat.

Marilyn Manson, pe numele său real Brian Hugh Warner, este un cântăreţ controversat, graţie apariţiilor sale din concerte şi videoclipurilor în care poartă machiaje stridente şi afişează o alură androgină. Printre hiturile sale se numără „Irresponsible Hate Anthem”, „Sweet Dreams (Are Made Of This)”, „Tainted Love” şi „Beautiful People”. În 2007, Marilyn Manson a concertat şi la Bucureşti, la prima ediţie a festivalului B’estfest. Numele lui de scenă este o combinaţie între două simboluri ale culturii americane din anii 1960 – actriţa Marilyn Monroe şi criminalul psihopat Charles Manson.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult