Acasa MultimediaPoza Zilei Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni (foto)

Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni (foto)

scris de Z.V.
9 afisari

Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni

In credinta populara, cucuveaua prevesteste un lucru rau, mai exact moartea cuiva. Un fotograf profesionist, Dragos Ciolac a realizat recent la Aeroportul Baneasa din Bucuresti ultima fotografie a aparataului de zbor BN-2 inmatriculat YR-BNP al Academiei de Aviatie din Romania. Mai exact, avionul in care au pierit in urma cu trei zile pilotul Adrian Iovan si medicul Aura Ion. Fotograful, de altfel prieten al regretatului aviator, a imortalizat o cucuvea care statea pe deriva aparatului de zbor!

„Am realizat un album foto pe Aeroportul Otopeni si doua zile am stat langa acea aeronava. Abia in ultim azi i-am facut o singura poza. Cand am revazut-o nu mi-a venit sa cred! Ce-i drept, acel avion pe aeroportul Baneasa era comparabil cu o Dacie din 1970 intre limuzine! Nu imi imaginam ca mai putea sa zboare! Mai ales ca statea pe platforma, expus. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit ce s-a intamplat!”, a povestit fotograful, proprietarul studioului Dragos Ciolac Photography, pentru wowbiz.ro.

Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

3 comentarii

Titircă Inimăbună 25-01-2014 - 05:58

Nu mai tin gogosile ZV, noi nu credem in farmece si cucuvele!

Aici este fapt deterministic si stiinta pura, ce nu pot fi contestate: nu a avut cruciulita la oglinda retrovizoare a avionului!

urbos 25-01-2014 - 06:32

Semnul e porcaria aia care a inlocuit crucea rosie.

BULA 25-01-2014 - 08:28

Avionul arata destul de bine, nu cum zic astia de la televiziunile de kakat, ca era cosciug zburator. S-au cam kakat pe credibilitatea televiziunilor securistilor (Antenele, B1, Realitatea), cu comentarii care incalca bunul simt.
Ne-am saturat sa vedem moacele unor indivizi dubiosi care fac emisiuni la acele posturi.

Iar cucuveaua (sau ce-o fi, ca n-a legitimat-o nimeni) era in tranzit spre Cotroceni. Si dupa ce isi face treaba cu Basescu, il va lua pe Ponta in evidenta. Crin va fi lasat pe mainile canibalilor din PNL.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult