Acasa MultimediaPoza Zilei Trageri în poligonul de la Capu Midia (galerie foto)

Trageri în poligonul de la Capu Midia (galerie foto)

scris de Z.V.
37 afisari

In Poligonul de Trageri Sol-Aer „General de brigadă Ion Bungescu”, la Capu Midia, a avut loc o şedinţă de trageri.(Foto mapn.ro)

FOTO: Federația Română de Canotaj
Listele provizorii cu rezultatele concursului de Admitere - Sesiunea Iulie 2021
fantana de ciocolata

6 comentarii

IngerAlbastru 30-09-2013 - 04:51

Vocabular total gresit!!! Asta nu e tragere la poligon tovarasi, ci exercitii militare cu actuale arme grele si periculoase, lansari de missile si alte rachete, lupta in toata firea!!! In poligon invata recrutatii noi sa foloseasca arma de foc!!! ca si studentii si elevii pe vremuri, cu arme fara gloante reale dar te omora si ala daca te nimerea.

Marius Bâtcă 30-09-2013 - 12:13

@ IngerAlbastru aka Olga Khan
Nu este nimic gresit. Greseala este a dumneavoastra, dar este oarecum explicabila avand in vedere ca sunteti plecata de mult timp din Romania. Se cheama chiar poligon. Ma exact poligon de trageri. In cadrul acestor poligoane se executa antrenamente cu armament de infanterie si de artilerie, trageri antiaeriene (inclusiv rachete) si chiar bombardamente de aviatie.
Dumneavoastra faceti o eroare, pornind de la diferentele din engleza americana, unde exista termeni diferiti, gen: firing range (shooting range), training range, bombing range, test range, missile range, rocket range etc.

BULA 30-09-2013 - 07:56

S-a tras de timp, ca munitiile sunt scumpe. A fost o formalitate facuta formal.
Nexam industrie, nexam scule si bani pentru militari.

Hekmatiyar 01-10-2013 - 08:55

Bani sunt. Dar armata are doua componente, o componenta care se instruieste cu arme de lemn si o componenta care beneficiaza de toate privilegiile care decurg de numirile in functii „ïnalte”, vezi Dobritoiu si alti.

IngerAlbastru 30-09-2013 - 11:24

Tinta as pune pe Pathfinder cel criticator si fara obraz sa ia in brate o racheta din zbor!!! pe ala lansat din nisip 🙂

pathfinder 30-09-2013 - 11:33

Criticator, poate.
Fara obraz??? NU.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult