Acasa MultimediaPoza Zilei Uite cum arată primarul Piedone (foto)

Uite cum arată primarul Piedone (foto)

scris de Z.V.
16 afisari

Primarul Piedone, de nerecunoscut cu un nou look: ras în cap, fără mustaţă şi fără barbă

Cristian Popescu Piedone, a fost de nerecunoscut, marţi, în Piaţa Sudului, datorită noului look – ras în cap, fără mustaţă şi fără barbă -, care l-a ajutat să depisteze comercianţii care nu dădeau bon fiscal sau înşelau la cântar.

Intenţia edilului nu a fost să facă verificări în piaţă, susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Piedone a profitat însă de faptul că nu este recunoscut şi a aştepat să-i fie eliberate bonuri fiscale pentru produsele cumpărate.

‘Mai aveţi ceva să-mi daţi?’, i-am întrebat pe cei în culpă. Fireşte, au spus că nu, decât bună ziua. O zi pe care le-am stricat-o, cu siguranţă, prezentându-mă şi anunţându-i că le reziliez pe loc contractele de închiriere pentru spaţiile pe care le ocupă. De asemenea, aceştia nu vor mai primi autorizaţii de funcţionare, necesare desfăşurării activităţii. În perioada următoare, aceste spaţii vor fi scose din nou la licitaţie, iar pe cei care le vor ocupa îi sfătuiesc să se păstreze în legalitate”, a declarat edilul.

2 comentarii

BULA 16-07-2014 - 07:59

Un privilegiat al sistemului securist, acest Piedone. Oare ce grad are ?

Antibasistul 16-07-2014 - 08:22

Gradul lui e dupa masura burții sale, mare! Colonel?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult