Acasa MultimediaPoza Zilei Un fulger a lovit Empire State Building

Un fulger a lovit Empire State Building

scris de Z.V.
1 afisari

2 comentarii

geek-a-contra 24-06-2012 - 09:16

1. lovit de traznet (descarcare electrica intre un nor si pamint sau obiecte de pe pamint) si nu de fulger (descarcare electrica intre nori)
2. in masura in care s-a intimplat de mai multe ori fenomenul in sine nu este neobisnuit, remarcabil este faptul ca a a fost inregistrat pe pelicula.

ca urmare titlul n-are sens. corect si sufient ar fi fost cev ain genul „imagine rara, empire state building lovit de traznet”. ptr culoare se poate adauga un „senzational” dar nu stiu daca a noastra coforumista camelia ar fi de acord….

Morkova Vesela 24-06-2012 - 13:54

aparent a fost un traznet standard, in care partea inferioara a norului este foarte saraca in sarcini pozitive si se roaga de Pamant „da-mi si mie niste sarcini d-astea mici”, iar fotografia a imortalizat urcarea sarcinilor catre nor prin canalul devenit luminos.
In discutii stiintifice de acestea unii, care nu sunt nici pe departe ingineri, si deci nu au habar de curenti electrici, trancanesc despre asa-zisii electroni, care cica ar fi sarcini negative, hahaha, de te si apuca rasul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult