Acasa Newsletter Aparatul dentar, o dovada clara ca te gandesti la viitor si il doresti unul luminos!

Aparatul dentar, o dovada clara ca te gandesti la viitor si il doresti unul luminos!

scris de Misu Andrei
79 Afisari

Daca te-ai gandit ca ai nevoie de un aparat dentar, inseamna ca te preocupa viitorul tau. Nu mai este un secret ca o dantura corect aliniata are efecte benefice in toate planurile vietii. Cei care ignora acest aspect si lasa timpul sa treaca, fara a interveni in niciun fel in corectarea pozitiei dintilor naravasi, se confrunta, in majoritatea cazurilor, cu o lipsa a increderii de sine, frustrare si o socializare greoaie.

La varste fragede, cand sunt de obicei detectate neregularitatile de la nivelul danturii, unii au tendinta sa amane luarea unor masuri sau sa nu acorde importanta cuvenita. In timp, insa, consecintele marcheaza puternic personalitatea adolescentului sau a adultului. Poate ai remarcat si tu persoane care, din cauza dintilor ingramaditi, incalecati sau cu spatii interdentare inestetice, sunt mai retrase si mai rezervate in activitatile de grup. Cand te gandesti ca toate aceste inconveniente ar putea fi rezolvate atat de simplu, prin intermediul unui aparat dentar, te intrebi ce anume ii opreste pe unii pacienti sa apeleze la ajutorul acestuia?

Evolutie de top in domeniul ortodontic

Dispozitivele ortodontice prezente pe piata la ora actuala fac minuni! Acestea nu doar ca sunt imbunatatite in urma studiilor de caz efectuate pe mii de pacienti, dar vin si cu o serie de caracteristici estetice, care ii pot satisface chiar si pe cei mai simandicosi. De multe ori, pacientii refuza ideea de a purta un dispozitiv ortodontic tocmai din considerentul estetic. Teama ca cei din jur vor face glume pe seama lor sau ca ii vor privi ironic pune stop drumului spre o schimbare complet benefica.

Spulbera rapid toate aceste idei preconcepute si prezinta-te urgent la cabinetul stomatologic! Viitorul tau merita ce e mai bun, iar tu ai datoria sa asiguri toate conditiile necesare pentru a te bucura din plin de o perspectiva luminoasa a vietii, nu-i asa? Nu lasa dantura inestetica sa iti umbreasca nicio clipa de fericire! In functie de preferintele tale, poti apela la un model de aparat dentar din categoria celor vizibile, amplasate pe fata exterioara a dintilor si folosite in marea majoritate a situatiilor sau la unul din gama celor invizibile, care sunt lipite de fata interioara a dintilor si se folosesc in cazul adultilor care tin foarte mult la estetica zambetului lor in cursul tratamentului.

aparat dentar

Modele moderne cu rezultate 100% garantate

Desigur, tratamentul ortodontic cu aparat dentar metalic este solicitat cel mai frecvent si este recomandat pentru pacientii de orice varsta. Pretul acestui dispozitiv este foarte accesibil, iar structura sa este deosebit de puternica si nu cedeaza in timp. Durata de tratament este, in general, mai scurta decat in cazul folosirii altor tipuri de aparate, variind intre 6 luni si 2 ani, in functie de complexitatea cazului. Bracketurile metalice sunt de culoare argintie si sunt mai mici decat cele create din ceramica, fiind foarte usor de lipit.

Aparatele cu bracketuri din safir sau ceramica sunt o noutate in domeniu. Aceste dispozitive sunt recomandate aproape in orice tip de tratament si satisfac dorinta adultilor care vor un aparat cat mai putin vizibil.

Vrei sa iti corectezi dantura cu cel mai avansat aparat invizibil? Modelul Invisalign este solutia! Realizat in urma a 20 de ani de cercetari stiintifice, dispune de aliniatori practic invizibili, astfel incat nimeni nu ii va observa prezenta cand este purtat. Nu exista sarme sau bracketuri metalice, iar tratamentul este extrem de eficient si rapid, putand dura si 6 luni.

Da dovada ca iti doresti un viitor luminos si nu mai amana montarea unui aparat dentar!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS