Acasa Newsletter Băsescu: Orban, ai o opoziţie care s-a urcat cu picioarele pe masa guvernului. Ce mai aştepţi, omule?

Băsescu: Orban, ai o opoziţie care s-a urcat cu picioarele pe masa guvernului. Ce mai aştepţi, omule?

scris de Misu Andrei
105 afisari

Fostul preşedinte, europarlamentarul Traian Băsescu, critică miercuri Guvernul pentru „eşecul” soluţiilor în combaterea pandemiei şi susţine că adâncirea crizei economice este cauzată de „inacţiunea” Executivului şi nu de coronavirus, potrivit Agerpres.

Ar fi păcat, ca prin propria-i inacţiune, PNL să readucă la guvernare haita stângii. PNL, este nevoie de acţiune, acum! Orban, ai epidemie de coronavirus scăpată de sub control, ai inundaţii catastrofale, ai bani la dispoziţie şi nu eşti capabil să-i aduci în economie, ai o opoziţie care s-a urcat cu picioarele pe masa guvernului. Ce mai aştepţi, omule?”, scrie Băsescu pe Facebook.

În ceea ce priveşte criza economică, fostul şef de stat afirmă că Guvernul a adoptat o „atitudine contemplativă, mulţumindu-se să împrăştie pe ajutoare de şomaj şi câteva IMM-uri, cele 3 miliarde de Euro primiţi de la Bruxelles”.

„Fără a avea capacitatea construirii rapide a unui plan de acţiune credibil pentru a valorifica oportunităţile financiare şi fiscale puse la dispoziţie de Comisia Europeană, Guvernul pur şi simplu aşteaptă să vină lovitura năpraznică a crizei economice, fără a face nimic pentru a o evita sau a-i diminua duritatea. În România, criza economică este adâncită de inacţiunea guvernului şi nu de coronavirus”, mai precizează Băsescu.

1 comentariu

?????? 25-06-2020 - 23:00

@ A mai scos Băsescu un „dosar” de sub cur, după care se așează lin, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult