Acasa Newsletter EURO 2020. Fanii englezi nu vor fi lăsați pe Stadio Olimpico din Roma, chiar dacă au bilet

EURO 2020. Fanii englezi nu vor fi lăsați pe Stadio Olimpico din Roma, chiar dacă au bilet

scris de Misu Andrei
108 afisari

Fanii englezi care vor sosesc în aceste zile din Marea Britanie la Roma pentru meciul cu Ucraina, de sâmbătă, din sferturile de finală ale EURO 2020, nu vor avea acces pe Stadio Olimpico, chiar dacă au bilet. Măsura este luată din cauza creşterii cazurilor de infectări cu varianta Delta a coronavirusului în Regatul Unit, a informat joi Ambasada Italiei la Londra, scrie Reuters.

Selecţionata Angliei va părăsi Londra pentru prima dată de la debutul EURO 2020, urmând să înfrunte sâmbătă reprezentativa Ucrainei, pe Stadio Olimpico din Roma.

„Oricine a fost în Marea Britanie în ultimele 14 zile, indiferent de naţionalitate sau rezidenţa lor, nu va fi admis pe stadion, chiar dacă are bilet la meci. Numai cei care pot dovedi că au ajuns în Italia cu cel puţin 6 zile înainte de meci, au stat cinci zile în carantină şi au făcut un test COVID-19 post-carantină cu un rezultat negativ vor fi lăsaţi să intre pe stadion”, a precizat Ambasada Italiei.

Federaţia engleză de fotbal (FA) a informat miercuri că renunţă la cele 2.500 de locuri la care avea dreptul pentru sferturile de finală ale EURO 2020, sâmbătă la Roma, împotriva Ucrainei, şi îşi sfătuia fanii să nu facă deplasarea în capitala Italiei. „Vă rugăm să reţineţi că, din păcate, FA nu va vinde bilete prin intermediul (oficial) England Fan Travel Club pentru acest meci din cauza restricţiilor în vigoare din ambele ţări în contextul pandemiei de Covid -19”, a informat Federația pe site-ul său.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult