Acasa Newsletter Marcel Ciolacu: Execuția bugetară a dreptei pe 2020, dezastru pe linie

Marcel Ciolacu: Execuția bugetară a dreptei pe 2020, dezastru pe linie

scris de Misu Andrei
73 Afisari

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică într-un mesaj pe Facebook execuția bugetară a Guvernului pentru anul 2020. „Dezastru pe line”, susține liderul PSD.

foto facebook PSD

„Execuția bugetară a dreptei pe 2020 = dezastru pe linie ! Abia după ce i-am avertizat public că încalcă legea, incompetenții care îngroapă România au făcut publice datele prăpădului financiar pe anul trecut – 9,8%, un deficit de 100 miliarde lei, cât deficitul total al celor trei ani și 10 luni din guvernările PSD (2016-2019)!”, scrie Ciolacu, pe Facebook.

Președintele PSD susține că deși defitul este unul mare, pendemia de coronavirus nu a fost gestionată eficient de autorități.

„Măcar dacă acești bani s-ar fi dus pe gestionarea eficientă a pandemiei sau pe susținerea mediului privat românesc! Dar și autoritățile locale și firmele au fost lăsate să se descurce pe cont propriu! Tunurile repetate date în plină pandemie, favorizarea unor grupuri de interese economice – care nu au plătit taxe în valoare de peste 9,4 miliarde euro!, gestionarea dezastruoasă provocată de politrucii numiți în funcții doar pe bază de carnet de membru PNL,  ratarea permanentă a țintelor de colectare în ultimele cinci trimestre (de când Dreapta guvernează țara), toate împreună au generat o gaură de peste 10 miliarde euro. Bani care puteau merge în investiții, în economie, către români în final”, mai scrie Ciolacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult