Acasa Newsletter Migraţia continuă : PDL-istul Gheorghe David trece la PSD

Migraţia continuă : PDL-istul Gheorghe David trece la PSD

scris de A.B.
13 afisari

Senatorul PDL Gheorghe David a anunţat, marţi, în plenul Senatului, că îşi încetează activitatea în grupul senatorial al democrat-liberalilor şi că va activa în continuare în grupul PSD.

david

foto: rtv.net

Democrat liberalul Gheorghe David pleacă de la PDL. Potrivit Mediafax, senatorul PDL se va înscrie în PSD. Întrebat despre această posibilitate, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a spus că aşteapta ca anunţul să fie făcut în plenul Senatului. „Mă aştept ca în plenul de astăzi domnul Gheorghe David să anunţe că trece la noi. Mai întâi se anunţă în plenul Parlamentului orice astfel de transfer. În momentul în care face anunţul, devine oficial”, a declarat Ilie Sârbu. Senatorul PDL Gheorghe David s-a aflat, în urmă cu o săptămână, la sediul PNL, în timp ce avea loc şedinţa conducerii liberalilor, acesta spunându-le ziariştilor că a venit să salute pe cineva. Chestionat dacă se află totuşi în negocieri pentru a trece în rândul liberalilor, Gheorghe David a răspuns atunci: „Nu sunt în negocieri cu nimeni, am oferte. Am trecut pe la sediul PNL, dar nu am nicio treabă, nu am fost la şedinţe”. David spunea că, deocamdată, rămâne în PDL. Gheorghe David ar deveni al doilea parlamentar de Timiş care trece de la PDL la PSD, după ce Gheorghe Ciobanu a făcut acelaşi lucru în luna aprilie 2012. Un alt parlamentar PDL de Timiş, Marius Cristinel Dugulescu, şi-a anunţat, tot în luna aprilie, trecerea de la PDL la PNL.

3 comentarii

ciufulici 26-06-2012 - 13:12

Tare mi-e teama ca astia, ahtiati sa captureze crema politicienilor, se vor intinde la chiar Marele Basescu, care, dupa ce a pus la punct si stabilit bine pe picioarele lui un partid serios, si-a dovedit pe deplin valoarea.

ciufulici 26-06-2012 - 13:14

Dar, sa speram ca au macar un pic de bun simt si nu captureaza chiar tot-tot, mai lasa o sansa si liberalilor.

digital 26-06-2012 - 13:19

înghite-ți mă valoarea,iar apoi,vomit-o!
retardatu dreq!
mai vorbești și cu tine însuți pe forum,alienatule!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult