Acasa Newsletter Ninge abundent în mai multe zone din țară

Ninge abundent în mai multe zone din țară

scris de Misu Andrei
80 Afisari

Încă un episod de iarnă în centrul țării. Ninge abundent în nord-estul județului Covasna, pe DN11, zona Pasul Oituz și DN2D, la limita cu județul Vrancea, anunță reprezentanții DRDP Brașov. De asemenea, s-a depus un strat nou de zăpadă în mai multe zone din județul Harghita, mai ales în zonele înalte din nordul județului.

Iarnă în toată regula. La Suceava se intervine cu utilaje de deszăpezire

„Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov acționează cu utilaje de deszăpezire pe toate sectoarele de drum afectate. Vă rugăm să nu circulați în aceste zone dacă ați apucat să vă schimbați cauciucurile de iarnă și să adaptați viteza la condițiile de drum!”, transmit reprezentanții DRDP pe pagina de Facebook.

În cursul nopţii de marți spre miercuri s-a intervenit cu patru utilaje care au răspândit 14 tone de sare, respectiv opt tone sare pe DN13B în judeţul Harghita şi șase tone sare pe DN11 şi DN2D în judeţul Covasna. Reprezentanţii DRDP precizează, totodată că pe DN13B, între km 10+000-32+000 Praid- Borzont din judeţul Harghita, carosabilul este acoperit cu zăpada frământată de 1-2 cm, în timp ce pe celelalte drumuri din regiune se circulă pe carosabil ud.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult