Acasa Newsletter Romanii au talent, prima semifinala LIVE

Romanii au talent, prima semifinala LIVE

scris de L.M.
37 afisari

Astazi, de la 20:30, va avea loc primul show live al celui de-al cincilea sezon Romanii au talent! Juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis este pregatit sa vada noi momente senzationale pe scena Romanii au Talent.
emotie-lupta-si-spectacol-desavarsit-in-cea-de-a-saptea-editie-romanii-au-talent-vineri-de-la-20-30-laShow-ul „Romanii au talent” ajunge astazi in casele telespectatorilor cu un decor spectaculos.
Telespectatorii vor avea parte diseara de momente diverse, care vor surprinde prin complexitatea lor. Vom avea parte de unul dintre cele mai bune dansuri contemporane prezentate pe scena de la Romanii au talent, de un dans ucrainian autentic, de acrobatii uluitoare care vor tine cu sufletul la gura audienta, muzica populara, rock sau instrumentala, interpretate formidabil, un numar exceptional de magie si un belly dance executat cu foarte multa pasiune.

Surprizele nu se opresc aici. Smiley va urca pe scena impreuna cu band-ul sau pentru a canta cea mai noua piesa, Oarecare, iar trupa Phoenix, impreuna cu fostul finalist Romanii au talent, Andrei Cerbu, va incinge atmosfera in sala cu interpretarea unor melodii rock.
Traian Constantin – „Le doresc tuturor concurentilor sa aiba sanse de a trece mai departe. Ramane la aprecierea telespectatorilor sa aleaga cu mintea si cu sufletul cele mai bune prestatii din aceasta seara. Daca considera ca eu merit sa fiu votat, sper sa o faca trimitand sms la numarul meu.”
Nicoleta Iancu – „Cand sunt pe scena, simt ca lumea e a mea! Ma simt putin obosita, dar atunci cand sunt pe scena nu am niciodata emotii.”
Funny Jumpers – „Asteptam cu mare entuziasm semifinala! Suntem foarte optimisti, atmosfera de aici e senzationala si oamenii sunt minunati!”
Ion Barbu – „Vreau ca publicul sa simta exact ce simt si eu pe scena. Pentru mine vorbeste vocea, nu vorbesc eu”.
Obligo – „Avem emotii, dar de-abia asteptam sa urcam pe scena. Toata lumea ne intreaba ce am pregatit, iar noi le spunem: „Nu stim. Improvizam!”. Ii provocam pe cei de acasa sa nu rada! Si daca nu reusesc, ne-am atins tinta, atunci sa ne voteze.”
Nicolai Chistol si Svetlana – „Avem emotii! Suntem bucurosi ca am ajuns in semifinale si speram sa cucerim publicul si sa trecem mai departe in finala!”
Taraful Eftimiu Dragoi – „Daca n-ai emotii, inseamna ca n-ai talent! Am pregatit o breaza populara, jazz si rock. Speram sa le placa tuturor celor care se uita si sa ne voteze in aceasta seara!”
Oana Zara si Alexandru Bordea – „Avem emotii, dar constructive! Am pregatit un moment de dans prin care vrem sa ii convingem pe oamenii de acasa ca ar trebui sa danseze mai mult. E o invitatie la dans pentru intreaga Romanie! Speram sa le placa momentul nostru si sa ne votez.”
Mihail Chistol si Vasili Truscov: „Este un moment surpriza. Am pregatit un show de proportii pentru aceasta Semifinala. Noi am venit la „Romanii au talent” pentru oameni, pentru juriu. Speram sa ajungem pana in finala, dar sa fim in semifinala este deasemeneea o victorie pentru noi”
Cristina Girloiu: „Am mari emotii pentru aceasta seara, am pregatit un moment misterios si sper sa ii transpun in adevarata lume a dansului oriental pe cei care ne privesc.”
Razvan Iovite: „Emotii avem toti! Sunt curios cum o sa iasa momentul meu, pentru ca trebuie sa uimesc pe toata lumea, nu numai pe jurati! Le urez succes tuturor concurentilor.”
Ansamblul Kolomeika: „Suntem bucurosi ca am ajuns aici! Bineinteles ca avem emotii, am pregatit un moment de dans ucrainean, care necesita mult efort fizic, atentie si coordonare. Speram ca cei de acasa, prietenii si familiile noastre sa ne sustina in aceasta seara si le multumim!”, au declarat cei din formatie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult