Acasa O clipa de zambet Ah, femeia! (II)

Ah, femeia! (II)

scris de Ananie GAGNIUC
2 afisari

Noi, bărbaţii, suntem veşnic îndrăgostiţi de femei (partea bună), uneori suntem răi (partea proastă) şi, deseori, obsedaţi (partea dorsală!).

Ananie GAGNIUC

Iată, aşadar, o continuare a viziunii lui asupra ei, eternei femei…

Lenjeria intimă. Se constituie, în cel mai fericit caz, în doi-trei saci cu diferiţi chiloţei, volanaşe, danteluţe, floricele, canafi, bumbi, poze cu tweety, bambi, imprimeuri cu pantere roz, negre, albe, zebră, tigru, iguană de apă dulce, având ca principale calităţi compresia si elasticitatea. Ar mai fi şi cele patru sertare ale dulapului (adica toate!), de unde, dacă te pune naiba să le deschizi mai tare de două deşte, ies precum scaunele ejectate din avioane, agăţându-se de lustră, geam, clanţa uşii sau proiectându-se drept în nas!
Nici nu-ţi poţi imagina că, în acei bikini de 2 centimetri, cât pentru un top model somalez, încape o diafană făptură, cât dulapu’, cu tot cu danteluţe, şnururi şi brizbrizuri colaterale…Ar mai fi şi cei 5 saci, plini vârf cu material rezistent, bodigai, bărci, gogoşari, tafulci etc.
Epilatul. Este un procedeu tehnic de defrişare a zonelor cu creştere rapidă şi nedorită. Recoltarea mărarului (cum ele singure îi spun, cu autoironie) poate fi efectuată prin metode variate, diferită fiind doar durerea. Epilatul cu ceară este, de departe, cel mai brutal mod de a scăpa de licheni. Se ia un litru de ceară topită şi se toarnă peste biata vegetaţie inocentă. Când urletele încetează, înseamnă că ceara s-a întărit, cuprinzând tulpiniţele florei în cauză. După un moment de respiro, se apucă stratul de ceară cu ambele mâini şi…mi se face rău, doar să vă povestesc! Se trage cu putere! Durere! Acutele realizate în acel moment pot ucide sau mutila grav peckinezii, de pe o rază de trei kilometri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult