Acasa O clipa de zambet Alcoolul şi urmările lui

Alcoolul şi urmările lui

scris de Ananie GAGNIUC
14 afisari

După două-trei pahare cu mirobolanta licoare, dacă ai picioare reci si umede, înseamnă că încă n-a ajuns alcoolul la ele. Insistă, persistă şi rezistă. Nu se există ca picioarele să nu se-ncălzească şi-apoi să se împleticească! Încearcă să ţii paharul cu gura în sus. Şi-a lui şi-a ta.
Anananie Gagniuc Dacă picioare sunt calde si umede şi-aici sunt variante: ori a ajuns tăria şi s-a ridicat caloria ori ai făcut pe tine. Du-te şi te usucă la toaleta cea mai apropiată.
În caz că tejgheaua e din email alb, încă nu ai ieşit de la toaletă. Încercă să chemi ajutor, adică să-ţi mai aducă cineva un pahar…
Posibil ca peretele din faţa ta să fie plin de lumini. Probabil ai căzut pe spate. Poziţionează-ţi corpul la 90 de grade de sol. Ştiu, e nasol. E greu, precum capul tău.
Dacă gura iţi este plină de chiştoace, însemnă că ai căzut cu nasul în scrumieră. Scoate-l afara şi scoate-ţi chiştoacele din el, apoi clăteşte-ţi gura cu o duşcă. De alcool, binenţeles!
Vederea ţi-e tulbure. Poate fi din cauză că te uiţi printr-un pahar gol sau ţi-a intrat părul în ochi. Mai cere un rând. Bând, privirea va fi mai pătrunzătoare, până la dublare…
S-ar putea să ţi se pară că se deplaseaza solul sub picioare! Ori n-ai echilibru ori doi bodyguarzi te scot afară din local. Întreabă-i dacă te duc la un alt restaurant.
Cumva de vezi reflexii multiple ale feţei, care te priveşte din apă, e clar te afli la toaleta din WC, în genunchi, încercând să vomiţi. Nu-ţi băga degetul pe gât, în speranţa de-a opri risipirea alcoolului îngurgitat. Şi nu mai tot repeta că e…”Păcat!”
De ai simptomul că ringul se cam deplasează şi oamenii din jur sunt îmbrăcaţi în alb, iar muzica e monotonă, eşti într-o ambulanţă. Crezi că e de comă, dar e posibila o comă…alcoolică.
De ai impresia că-ţi vezi tatăl, cu un aer cam ciudat, iar fraţii te privesc perplex, înseamnă că ai gresit casa. Întreabă-i dacă ştiu unde e casa ta. O cafea ar fi bine venită, dar…cine să ţi-o dea?
Final, jură că nu mai pui gura pe băutură, veci! E o etapă de care uşor treci…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult