Acasa O clipa de zambet Azi îmi depun (şi eu) candidatura !

Azi îmi depun (şi eu) candidatura !

scris de Ananie GAGNIUC
5 afisari

Dacă primarii de până acum ne-au cam făcut de râs, măcar să fie ales un specialist în domeniu, respectiv un…umorist ! Iată câteva din punctele forte ale programului de perspectivă, care rimează cu directivă, invenctivă, inactivă şi, final…cădere definitivă:

Ananie-GAGNIUC–         Voi munci de o să vă treacă năduşelile!

–         voi asigura populaţiei cele necesare pentru un nivel de trai ridicat, cu orice preţ (ridicat şi acesta!)

–         voi reduce săptămâna de lucru la una pe lună, iar programul zilnic va fi de opt ore pe săptămână!

–         voi asigura libertate sexuală de când se poate până nu se mai poate! În acest sens, voi cultiva pe tarlale roşii pe arac, ştiut fiind că roşiile duc la ridicarea potenţei,            dacă le înghiţi cu arac cu tot!

–         voi duce o singură politică – politica demografică, fapt pentru care invit electoratul feminin, cu drept de vot, să-mi acorde sprijinul necesar. Să mă votaţi de câte ori vreţi!

–         voi dezvolta turismul, organizând excursii pe versantele mormanelor de gunoi din localitate, concursuri de orientare pe străzi cu nume aiurea, de măiestrie în drumeţie, pentru a evita gropile.

–         străzile vor funcţiona în regim „non-stop”, adică nici un stop la intersecţii, trece care  şi cum vrea, ca o dovadă a deplinei libertăţi…

–         problema locuinţelor va fi rezolvată printr-un regim draconic de austeritate alimentară, cu organizarea, în paralel, a cât mai multe parastase.

–         voi construi un spital pentru proşti. Nimeni nu s-a gândit la asta şi, vorba aia, îi întâlneşti la tot pasul!

–    vom asfalta terenurile agricole, pentru a nu se mai murdări ţăranii la munca pe ogor.

–   vom cultiva multă mentă. Noi s-o cultivăm şi, când vin cei de la judeţ, s-o frece!

–   pentru fetele mai prost…situate, vom construi o casă, în care organele locale să dea dovadă de…toleranţă. Cele care vor să se angajeze vor da un concurs, constând într-o probă scrisă şi o probă orală, iar bărbaţii care doresc să o frecventeze, vor aduce o adeverinţă de la soţii, cum că sunt sănătoşi tun, înainte de-a fi goi puşcă!

–  vom reduce taxele şi impozitele, în aşa fel încât să fie mai mici decât salariile, von construi case de bani pentru soţii, case de schimb valutar pentru romi şi bişniţari, iar pentru soacre, locuri de odihnă, de veci…

Aşadar, un primar care de nimc să n-aibă habar! Să aveţi omul pe care-l meritaţi! Ce ziceţi, mă votaţi? Măcar să vă distraţi, că de criză…nu scăpaţi!

Ananie GAGNIUC, candidat psihopat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult