Acasa O clipa de zambet Horoscop estival

Horoscop estival

scris de Ananie GAGNIUC
9 afisari

Pentru turiştii veniţi pe litoral, iată un horoscop scos din top, cu scop de delectare, că doar de asta sunteţi la mare!
Anananie GagniucBerbec – Atenţie la arderi. Nu cele interne, că n‑aveţi după ce. Este vorba să nu vă ardă soarele, că o faceţi pe propria dvs. piele! La restaurant să nu vă ardă ospătarii la nota de plată, agenţii de circulaţie să nu vă ardă vreo amendă.
Taur – Nu disperaţi, nu sunteţi singurul căruia astă noapte i s‑a furat maşina. Nu faceţi în mare scufundări prea adânci şi prea mult timp. S‑ar putea ca timpul de scufundare să se prelungească la infinit. Nu strigaţi după ajutor. Toată lumea are necazuri, dar nu strigă în gura mare.
Gemeni ‑ Evitaţi mese copioase, numai zgârci şi oase. Aţi pierdut copilul pe plajă? Căutaţi‑l, nu vă apucaţi să faceţi altul! Dacă tânăra de lângă dvs. face topless, nu staţi cu mâinile în sân! Evitaţi să vă surprindă soţia admirând un corp superb de fată. Poate deveni corp delict.
Rac ‑ Dimineaţa nu vă uitaţi în oglindă, să nu vă stricaţi ziua. Nu vă întrebaţi cine‑i negresa din oglindă, sunteţi chiar dvs. Nu luaţi telefonul mobil în mare. Sub apă nu are arie de acoperire. Nu daţi înapoi, ca racul. Nici măcar sumele împrumutate.
Leu ‑ Leul nu este o zodie convertibilă, mai ales la noi. Dacă vi s‑au terminat banii, înaintea perioadei de sejur pe litoral, deschideţi cont la o bancă. Sunt multe, prin parcurile din staţiuni.
Fecioară – Este o zodie rară, m‑am convins chiar aseară! Pentru doamnele care pleacă de lângă soţ după unul mai cu moţ, să nu creadă că socoteala de‑acasă se potriveşte cu cea din târg. Luaţi‑vă la plajă salteaua. S‑o găsi cineva să vă facă safteaua…
Balanţă – Condiţia dvs. financiară este precum cea fizică, iar condiţia dvs. fizică este precară. Faceţi jogging de‑a lungul litoralului, uimind cunoscuţii de pe plajă, care vor comenta la modul: „Uite că mai mişcă!”
Scorpion ‑ Cât sunteţi pe litoral, nu este exclus ca, la serviciu, şeful să vă înlesnească un ajutor. Evident, de şomaj. Listele sunt deja făcute. Pe timpul sejurului pe litoral s‑ar putea să aveţi o aventură. S‑ar putea, dar s‑o putea? Dacă privirea soacrei e veninoasă, nu disperaţi. Aşa sunt scorpionii.
Săgetător ‑ Faceţi plimbări nocturne, dar evitaţi locurile întunecate. Nu de alta, dar să nu speriaţi pe cineva…Vi se va vorbi de o moştenire, la modul: „Aşa era şi taică‑tu. Pe el îl moşteneşti!”
Capricorn ‑ Micile afaceri vă merg bine, deşi mulţi consideră că sunt simple găinării. Dacă de acasă vi se trimit bani, nu intraţi în restaurant. Lăsaţi soţia să intre…în ei!
Aţi venit cu vecinul la mare, a cărui soţie nu v‑a răspuns avansurilor? Luaţi‑i nevestei dvs., care este capricorn, cât mai multe cadouri. Să moară şi capra vecinului.
Vărsător ‑ Aveţi o gândire ca apa mării: limpede şi clară. Păcat că n‑o folosiţi! Evitaţi să mâncaţi icre de Manciuria şi nu tot întrebaţi ce sunt alea! Dacă sunteţi singure prin staţiuni, câştigaţi, în măsura în care cedaţi. Ce…daţi?
Peşti ‑ Damele de consum din această zodie pot servi peştii, aşa, la meserie. Mergeţi la pescuit, mai ales dacă nu e timp de plajă. Peştii se vor bucura. N‑aţi văzut, când îi scoateţi din apă, cum dau din coadă?
Final, o caracteristică generală, pentru toate zodiile: veţi avea necazuri financiare!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult