Acasa O clipa de zambet Întâlnirea Obama – Băsescu – exclusiv, „Ziua veche”

Întâlnirea Obama – Băsescu – exclusiv, „Ziua veche”

scris de Ananie GAGNIUC
4 afisari

Într-o atmosferă de înaltă preţuire şi adânc respect, a avut loc istorica întâlnire între preşedinţii Barack Obama şi Traian Băsescu. Al nostru Traian ardea de nerăbdare (13 sept, Ziua pompierilor!) să întărească legătura pe axa Bucureşti – Washington, iar Obama părea cam negru la faţă, dar nu de supărare.

Ananie-GAGNIUCŞi-au întins mâna, Obama, fireşte, bărbăteşte, Băsescu, cu palma orientată, oarecum, în sus. Barack l-a întrebat de ce se uită spre Udrea, dar preşedintele nostru i-a explicat că aşa are el ochiul. În momentul când s-au fotografiat, Obama l-a invitat pe Boc să stea pe scaun, dar acesta nici nu era prezent. Au urmat amabili tăţi, pentru presă, apoi au început discuţiile. Obama l-a întrebat pe al nost’ ce mai fac oamenii din Deveselu şi dacă-i mai aşteaptă pe americani. Băsescu, a abordat problema vizelor şi vizitelor în SUA, dar partea americană era cu gândul în altă parte. Cât al nost’ a vorbit în engleză, a fost nevoie de un translator în americană, iar când a folosit formulele    „How do you do” la modul „Hau zguduiu tu!” şi  „Glad to meet you!”, pronunţat „Gled tu mituit iu!”, Obama n-a înţeles nimic.

            S-a mai discutat despre contribuţia părţii române, cu victime, în Afganistan, despre interesul tot mai crescut în scăderea economică şi invers, chestii banale, gen încălzirea globală, la iarnă, în România, lunecarea planetei spre roşu, mărirea populaţie mondiale, made în China, precum şi probleme esenţiale, de larg interes, cum ar fi nunta lui Borcea, eliberarea lui Bercea mondialul, Lady Gaga şi Inna, gazonul de pe Arena naţională şi tendinţele negrilor de discriminare a rasei albe etc. Discuţiile continuă.

Vom reveni, când va reveni preşedintele în ţară, deşi, sigur, nu ne vom mai reveni!   

10 comentarii

Arhimede 13-09-2011 - 08:18

FB!

Biliuţă 13-09-2011 - 08:26

N-am înţeles dacă reporterul a transmis de la faţa locului sau din faţa (b)locului.

Andrei 13-09-2011 - 18:39

..Mda ,Invidia e mare !

Eh ce sa-i faci …uite domne ca Romania condusa de Traian Basescu e pretuita in USA .

„Noi ” care prorocim si ne agitam ,chiar amenintam ehee …..nu suntem luati in seama de USA .

urbos 13-09-2011 - 19:19

Ba scalambule, intra ba la loc intre hemoroizii Betivului, ca te faci de ras. Il primeste Obama la buda pe idiotu tau. Hahaha, piei ba, scarba dreacu.

Andrei 13-09-2011 - 21:25

Nu esti asa de idiot precum vorbeste lumea, esti mult mai idiot

Tu stii, un om cu Iq-ul tau ar trebuie sa aiba si o voce mica dar tu nu esti constient de tine asa ca daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti

iti pun o intrebare :Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Hai raspunde copacel,in ritmul tau,
i Spune-ne tot ce stii. O sa iti ia doar 10 secunde.

Cred ca ai un creier ca si nou, avand in vedere ca nu l-ai folosit niciodata

Europeanuul 13-09-2011 - 22:27

Domnule Andrei, acest individ -urbos- este o persoana dominata de fobii si obsesii (el traieste cu impresia ca evreii conduc lumea, iar in mintea lui este ferm convins ca Basescu este si el manipulat tot de evrei). In plus, precum ati observat este si prost crescut. Cand simtiti nevoia de a va descarca sau polemiza cu cineva, puteti intra cu el in discutii 😉

In ceea ce priveste acordul bilateral cu SUA, daca americanii preiau toate cheltuielile (inclusiv cheltuielile de montaj si mentenanta) este o chestie faina – indiferent de ce spun rusii sau altii (n-au decit sa faca spume la gura). Din pacate nu stim prea multe despre acest acord, este un pic deranjant faptul ca totul este tinut foarte secretos (in intuneric!) din partea Presidentiei. In cazul in care apar cheltuieli de partea romana -din banii contribuabilului roman- atunci cred ca ar fi fost necesara o dezbatere publica. Nu cred ca contribuabilii romani sint dispusi sa plateasca bani din buzunar, numai asa de sanchi si de dragul de a fi pretuiti peste hotare.

Denali 13-09-2011 - 23:33

hi,hi,hi…o fi ,dle Europeanul ,asa cum spui…

Dar sa nu uitam ca excrementul uman , urbos ,este …febletea… radicalului de Dreapta , a …Echipei …de la ZV , dl Roland Catalin Pena…

In plus , Redactia , ii foloseste pe acesti dobitoci , precum Bula , urbos si oblioo,. ptr. a ne injura pe noi : nespalatii si incultii de pe forum…

Ei nu o fac direct ptr. ca sunt …ziaristi deontologi , indivizi , educati , cu maniere, lustrati si principiali…

in schimb ii tolereaza si isi rad in barbi si zambesc cand aceste rebuturi umane , ne injura si ataca personal pe forumnisti , si nu ideile lor…..

Cand acesti nimrozi , se intampla sa atace vreun membru al…Echipei…este mustrat imediat si amenintat cu …eterul virtual…

Ptr. noi ceilalti este sezon deschis…asta bineteles in numele : pseudo libertatii de expresie…

Deci dle Europeanul , aceste lighioane precum urbos isi au si ele rostul lor , in aceasta simbioza a forumului…

urbos 13-09-2011 - 23:41

Boulete, eu n-am zis nicaieri ca ji danii conduc ceva. Aia nu sint in stare sa conduca nimic. Eu am spus doar ca ji danii paraziteaza. Nu e nici o obsesie, e o realitate. Daca esti atat de bou incat sa nu vrei sa vezi treaba asta, e problema ta.

BULA 14-09-2011 - 07:33

Ba boule sectant (Alamar-Denali), eu nu te injur, doar iti combat aberatiile scrise pe forum. Tu esti un agent de influenta platit de serviciile secrete straine, ca si asta care isi zice Europeanuul (inainte se numea Adrian v. d.).
Sa predici la intrunirile voastre, ale pocaitilor.

BULA 14-09-2011 - 07:44

Mai jidove care traiesti in Germania, tara aflata sub ocupatia voastra, te bucuri ca americanii instaleaza antirachetele lor in Romania, sa va apere pe voi de un eventual atac rusesc, dar noi devenim principala tinta a rusilor. Inainte de a lansa rachetele termonucleare spre voi, vor da cu cateva la Deveselu (probabil bombe cu neutroni), ca sa „sterilizeze” terenul, sa distruga echipamentul electronic si sa-i omoare pe militari.
Ne ia dracu pe toti cei din Oltenia, dar nici bucurestenii nu vor scapa cu viata. Asta se va intampla numai ca sa fiti voi mai in siguranta. Sa dea Dumnezeu sa va omoare rusii intai pe voi, sa nu ramana decat cenusa din voi si copiii vostri !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult