Acasa O clipa de zambet Paranormal Anormal

Paranormal Anormal

scris de Ananie GAGNIUC
3 afisari

Mi-a căzut o unghie! M-am plâns vecinei, care s-a uitat pe harta astrală, unde se vedea că intersectarea planetei Uranus cu Marte are influenţe malefice şi  electromagnetice şi că, pe strada unde stau, e un fenomen  paranormal.

Ananie-GAGNIUCDouă locatare au aflat şi…s-au şi mutat. Administratorul de bloc m-a atenţionat că e mai bine să plec de pe stradă, eventual şi din cartier. O băbuţă de la trei (etajul), a chemat un preot să alunge duhurile rele. Alta a adus două clarvăzătoare, care au dat cu busuioc pe la uşa mea şi mi-au mânjit-o cu bălegar de măgar. O ghicitoare i-a prezis unei fufe de la cinci (etajul şi numărul de parteneri) că ar putea rămâne însărcinată. Patroana magazinului de la parter m-a sunat şi m-a ameninţat cu incendierea apartamentului, dacă nu apelez la o astroloagă (!), să clarifice dacă fenomenul poate lua amploare. Degeaba le-am explicat că soacră-mea mi-a prins degetele mâinii la uşă. Oricum, sunt terminat! Azi, mi-a mai căzut o unghie!

           Dragi cititori, ori vă ţineţi mîinile „acasă”, ori scăpaţi de soacre!

 Dacă nu, apelaţi la toate idioţeniile pe care vi le strecoară ghicitoarele, clarvăzătoarele şi toţi şarlatanii acestor vremuri, anormale şi, normal, paranormale!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult