Acasa O clipa de zambet RECLAME – PUBLICITATE… (mulţumesc mass-media!)

RECLAME – PUBLICITATE… (mulţumesc mass-media!)

scris de Ananie GAGNIUC
8 afisari

Din cauza reclamelor, publicităţii, am coşmaruri şi un trai cumplit! Să vă explic:

Ananie GAGNIUC

Ananie GAGNIUC

atâtea medicamente, detergenţi, soluţii dezifectante şi alte produse mi-au fost recomandare, încât, când merg la toaletă am impresia că numai gândaci, mizerii şi monştri îmi umblă pe sub fund!
Nu mai pot mânca, iar când iau o îmbucătură gândul mi-e numai la balonare, gaze, diaree, disconfort etc.
Nemaizicând de mâncărimi pe piele, dureri de cap, palpitaţii şi deranjament stomacal!
Sunt informat că preţurile au scăzut, produsele se vând „cu numai ”, „doar” şi „cel mai mic preţ”; că se dau două în una; discount de nu se poate; bonusuri la greu!
Şi nu iau mulţi bani la mine. Dar mă-ntorc de la piaţă cu un…pachet de sare. Şi-un ciocan, de spart televizorul!
Nici de femei nu mă mai apropii! Siliconate, la greu! Au probleme de menstruaţie, la greu! Toate-s balonate, au osteoporoză, nerase pe picioare, au sanii prea mici, talia prea lata, gleznele prea groase, gatul prea lung, nasul prea mare, buzele prea subtiri. Câh! Dar…sunt remedii! Iar celulita face ravagii! Cu atâtea metode şi recomandări de slăbire, văd numai grase în faţa ochilor!
Fapt pentru care mulţumesc radio-tv şi altor mijloace de presă, pentru că:
nu mai mănânc (am slăbit); nu mai fac cumpărături (am bani); nu mai spăl (am detergent); de femei nu mă ating etc. Nici la toaletă nu mă mai duc! Că…m-aş!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult