Acasa O clipa de zambet Să nu mă violaţi !

Să nu mă violaţi !

scris de Ananie GAGNIUC
5 afisari

 Nu ştiu alţii cum sunt, dar să vă spun cum sunt eu: 55/185/115 (vârstă, înălţime, greutate). Adică, un tip pe care nu poţi nici să-l sari, nici să-l ocoleşti.

Este şi motivul pentru care, după ce-am intrat în lift, doar o zvârlugă de femeie, firavă, dar băţoasă, a mai încăput.

Ananie-GAGNIUCUnde mergeţi, duduie!” o întreb, politicos. “Acasă, dar nu ştiu de ce vă interesează!”, îmi răspunde, înţepat, după care apasă butonul pentru ultimul etaj.       

Staţi puţin, o lămuresc eu. De etaj voiam să vă întreb. Poate eu nu merg la 10!”

Taci!” mă repede ghemotocul de femeie şi scoate din sân un cuţit mare, care mi-a bulbucat proporţional ochii. „Să nu mă violaţi!”, încerc eu o glumă şi zâmbesc crispat, întinzând mâna, să opresc liftul. „Ia mâna!” vine porunca, însoţită de un gest destul de convingător, cu cuţitul.               

Ce vreţi să faceţi, doamnă?”, o întreb, văzând că gluma se îngroaşă.

Dezbrăcaţi-vă!”, îmi ordonă mogâldeaţa, plimbându-mi lama cuţitului pe la mărul lui Adam, pe care tot mai greu reuşeam să-l înghit, cu noduri. „Doamne, mi-am zis în sinea mea, şi câtă literatură am citit, în care întotdeauna se întâmpla invers. „Cucoană, ştiţi…”

 „Vorba! Ce stai, hai, fă-te comod!”, mă ironizează femeia şi apasă butonul de oprire, undeva, între etajele şapte şi opt, din câte am intuit. Îmi dau haina jos şi o întreb, bănuitor, dacă şi pantalonii. Dă din cap că da, cu un zâmbet sarcastic…

 Sunt momente în viaţă când multe îţi trec prin minte, într-o fracţiune de secundă. M-am gândit la Lorena Bobbit, care l-a deposedat pe bărbat de cele lumeşti. M-am gândit la Ciomu, la Lucreţia Borgia, la Caterina de Medici şi, nu în ultimul rând, la soacră-mea. Apoi am reflectat la faptul că m-am orientat bine să fac copii de tânăr, că cine ştie…”Poate are intenţii paşnice”, îmi zic şi o întreb de ce nu se dezbracă şi ea. Am privit-o mai atent, găsindu-i destule trăsături feminine, ca să cred c-o fi vreun travesti, că asta mi-ar ma lipsi!

Ai vrea dumneata!”, îmi dă replica madam Ninja şi-mi pune cuţitul la gât. „Să nu mişti, că mişti pentru ultima oară!”, mă ameninţă această Ioana D’arc în miniatură, apoi apasă butonul pentru etajul 10. Liftul porneşte şi nu mă gândesc decât la înălţimea de la care aş lua legătura cu pământul, fără paraşută…

O clipă am reflectat că, dacă îi prind mâna, poate o imobilizez. Dar dacă e mai iute ca mine? Liftul se opreşte şi femeia îmi porunceşte să deschid uşa. Cu pantalonii în vine, îmi vine să şi râd, dar mă execut, în speranţa că o fi cineva pe palier şi scap cu bine.

Deschid şi…surpriză! O matahală cât uşa şi (aproape) cât mine stă proţăpită în faţa noastră. Femeia iese cu o iuţeală de nebănuit şi se adresează către individ: „Vezi, bărbate? De-acum să nu te mai aud că pe mine mă poate „aia” oricine, că sunt slabă şi nu sunt în stare de nimic. De aia te-am sunat de jos, să ieşi la lift. Acum te-ai convins? Aşa că, ai grijă cum te comporţi de-acum cu mine!” Apoi îmi zice, închizând uşa ascensorului: „Domnule, mă scuzaţi! La revedere!”

Am apăsat, la repezeală, butonul pentru parter şi, în loc să mă îmbrac, mi-am făcut atâtea cruci, câte etaje am coborât. Şi n-ar fi fost nimic, dacă totul s-ar fi oprit aici, dar jos mă aştepta un echipaj de Poliţie, alertată de soţul femeii, care a bănuit că ceva nu-i curat la mijloc.

 M-au imobilizat, înainte de-a apuca să-mi închei pantalonii…

3 comentarii

un crestin 11-03-2011 - 00:09

Draga Ananie,

bine ca ai scapat cu viata, ca sunt unele femei pentru a atrage atentie si support se leaga de lifturi cu lanturi, sparg geamurile, pun de-un foc, taie picturi, distrug proprietati…
O strastramoasa a doamnei tale cu cutitul si liftul, pe numele ei Emily Davidson s-a aruncat in fata calului regelui Angliei si si-a dat viata.

ParpaAnghe , Chiar ,asa nineaca! 11-03-2011 - 02:02

S-au, aveti vise si porniri nerefulate de prin tinereturi!Este de domeniu net freundian!

nik 11-03-2011 - 07:42

Daca e adevarata e foarte tare. Multumesc !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult