Acasa O clipa de zambet Vasile Cocârţ şi ultimul chior din Cocârjaţi

Vasile Cocârţ şi ultimul chior din Cocârjaţi

scris de Ananie GAGNIUC
3 afisari

 Nu ştiu de ce (şi de unde până unde), o întâmplare, o anume informaţie, un sfat, un remediu, toate sunt translate în timp, în spaţiu, în alte coordonate, doar pentru a li se da credibilitate. Iată un exemplu:

Ananie-GAGNIUC Vahsylley Drunkman, un mare cercetător din Universitatea Hilltown, statul Sech Valley, după o muncă asiduă, de 19 ani, făcută în laboratorul “The Last Blind”, folosind ceai siberian amestecat cu hamei german şi Nowater, a descoperit un fenomen tridimensional, pe care l-a numit Brainstormpraph. Epocala lui descoperire, premiată cu “Beatman of the year”, a avut un efect neaşteptat, pe care l-a denumit efectul “Pwoach”, o halucinantă senzaţie de Greatz Away. Poate fi considerat ca fiind inventatorul efectului de hallo, a modalităţii de deplasare în trei direcţii simultan şi a levitaţiei induse.

     Incredibil, nu?

         De fapt, este vorba de Vasile Cocârţ, un mare băutor din comuna Cocârjaţi, satul Valea Seacă. Acesta, după o beţie cruntă, de 10 ore, făcută în restaurantul “La ultimul chior” unde a clămpănit vodcă rusească, amestecată cu bere la halbă şi apă ioc, a început să se bâţâie în toate părţile, fenomen care se numeşte bălăngăneală, ajungând la inconştienţă şi senzaţie de vomă. De altfel, a şi primit titulatura de “Beţivul anului”. La ieşire, un picior i-a luat-o razna, într-o parte,  celălalt în cealaltă parte, iar capul i-a căzut pe spate (treaba cu greaţa şi deplasarea tridimensională) . Ba a mai adus şi injurii echipajului de Poliţie, care l-a luat pe sus şi, cu mare chin, dus la secţie (levitaţia indusă…).

 Ce ziceţi, acum e mai credibil? Totuşi, informaţiile din prima parte erau mai interesante, nu?    

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult