Acasa O clipa de zambet Viitorul – pentru fete cucuiete

Viitorul – pentru fete cucuiete

scris de Ananie GAGNIUC
3 afisari

 Cromozomii X şi XX, vor fi înlocuiţi cu XXX. Idem, pentru raziile Y (i-grec) şi razele X.     Se vor face modificări bio, pentru ca fetiţele să nu mai iasă blonde de la natură.

Ananie-GAGNIUCPentru a nu se deforma-tăia superbul corp, copiii se vor naşte prin metode cu LASER, prin electronică extragere (fără împingere sau tragere). În reproducere, metodele bio vor fi înlocuite cu trio (făcute cu brio!). Culoarea ochilor se va schimba automat, după culoarea pălăriei sau ojei de la unghii.

Hainele de piele vor consta din pielea în sine, doar că vor fi căptuşite cu…bani. Încă din adolescenţă, se vor învăţa mai multe limbi, îndeosebi limbile străine. Poşetele vor fi confecţionate din carton, pentru a fi carton de vedetă şi nu vedetă de carton.

Deplasarea, pentru fâţe cu ţâţe şi fiţe, se va face cu maşini ultimul răcnet, pe care-l vor da bărbaţii, dacă sunt zgâriate. Deplasarea cu mijloace de transport în comun, se va considera deplasată şi ieşită din comun.

Fetele vor fi mult mai civilizate, vorbind numai dacă sunt întrebate. Întrebările vor fi scurte: Cât? (ca prestare, în timp şi bani), Cum? (ca metodă şi poziţie), Unde? (ca locaţie) şi Mergi?  (ca aprobare sau încuviinţare).

Traficul de carne vie va fi suspendat, pentru bărbaţii care se află în situaţia de carne moartă.

Dacă bărbatului îi moare, procesul se va transforma în procesiune.

Prostituţia va fi eradicată sau ridicată la rang înalt, funcţie de rangă.

   Dacă, pentru anume fete “cucuiete”, am fost rău, părerea mea este…de rău! 

2 comentarii

Spiridon 24-02-2011 - 13:41

Huhu este cancerul forumului.
Si mutantul printre forumisti.

Aolica 24-02-2011 - 13:53

Corect!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult